Nyakunkon az ünnepek, ezzel együtt pedig a nagy evések és italozások időszaka is. Pont jó, hogy még időben rábukkantunk a módszerre, amivel David Beckham állítólag hatásosan szokta legyűrni a másnaposságot.

Mert hát nyilvánvaló, hogy ő is kirúg néha a hámból és megiszik néhány pohár sört vagy éppen whiskyt. Aztán a következő nap meg persze neki is ugyanúgy fájna a gyomra és a feje, mint nekünk, ha nem árulta volna el neki a csodareceptet a nagyapja.

Beckham pedig a minap adott interjút a GQ magazinnak, ahol a nagyközönség elé tárta ezt a családi csodatitkot, ami szerencsére nem is túl bonyolult. Az interjúból egyébként az is kiderült, hogy a legidősebb, 17 éves fiának már néha megengedi, hogy vele piázzon egy kicsit. Valószínűleg ő is az alábbi módszert fogja majd alkalmazni:

1. Lefekvés előtt toljál be egy Alka-Seltzer pezsgőtablettát!

2. Másnap reggel indítsd a napot egy jó baconös szendviccsel!

És tulajdonképpen ennyi! Az Alka-Seltzer tabletta egyébként egy sima fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő, a szalonnás szenyát meg valószínűleg nem kell bemutatni.

Nyilván nem vagyunk orvosok, de így elsőre egész jónak és kivitelezhetőnek tűnik ez a módszer, bár biztosan neked is van már egy jól bevált másnaposság elleni recepted. Te mire esküszol? Van egyáltalán hatásos és tuti tipp?

És ezt olvastad már?
Hamarosan termálvízzel fűthetik Bécs egy részét