Mi is tudjuk, milyen nehéz megtalálni azt az optimális mozgásformát, ami a személyiségedhez és az életmódodhoz is tökéletesen passzol. Ezért a BiotechUSA-val közösen úgy gondoltuk, készítünk egy sorozatot, ami segíthet.

A videosorozatunkban öt hírességgel beszélgettünk a saját sportágukról, és őszintén beavatnak minket annak szépségeibe, nehézségeibe, valamint abba, hogyan és miért érdemes elkezdeni. Nincs más célunk ezzel, minthogy segítsünk megtalálni neked is a saját sportágadat. Ezek után továbblépünk, és a BioTechUSA szakértői a megfelelő irányba állítanak némi hasznos tippel, amitől folyamatosan jobb és eredményesebb lehetsz a választott mozgásformádban.

Merthogy tévedsz, ha azt hiszed, kizárólag az edzőtermi sportoknál fontos a megfelelő táplálkozás és a szervezet optimális támogatása. A többi sportág esetében is szükséges a megfelelő étrend.

Nyári Dia meglehetősen elfoglalt színésznő, színházban és filmekben is játszik, valamint tévés szereplései is akadnak bőven, nem beszélve arról, hogy eközben családanya is. Mégis szakít időt a sportolásra: ő a futást választotta, el is mondja, miért. Már egy ideje ott tart Dia, hogy versenyeken is indul, vagyis hatványozottan oda kell figyelnie a megfelelő vitamin- és ásványianyag-bevitelre, az okos folyadékpótlásra, no meg az ízületei védelmére.

A mozgás, ami összeköt

Válaszd ki a sportod, és a szakértők a sportágadhoz illő tanácsokkal és termékcsomaggal segítenek, hogy egy új szintre lépj kedvenc mozgásformádban! Mert ha már csinálod, akkor azt csináld profin!

Az előző részekben az e-sporttal és a jógával foglalkoztunk:

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a BioTechUSA.

(Videó és fotó: Bodor Tamás)

És ezt olvastad már?
Barbarára Békéscsabán is felfigyeltünk, most Svájcban röplabdázik, és még mindig elbűvölő
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő