A fekete pénteken nem csak morzsaszívót vehetsz olcsóbban, hanem mondjuk csiklóizgatót is. Azért jobban hangzik, nem? Mutatjuk a mi top ötünket.

A szexjátékok Római birodalma, a Vágyaim.hu is beszáll a Black Friday árleszállításába, úgyhogy pár nap múlva pajzánabbnál pajzánabb szexsegédeszközökkel lehetsz gazdagabb. Íme a mi tippjeink.

Rebel fűthető maszturbátor

Ha egyelőre egyedül szerzel magadnak örömet, az is magasabb szintre vihető a szimpla kézzel matyizásnál. Ez a maszturbátor (azaz fleshlight vibrátor) egy ügyes eszköz: szívófunkciós, meleg, rezeg, fel-le mozog a péniszen, hogy te csak elengedhesd a fantáziád (majd minden mást, ami ki akar jönni). Menő kialakítás, garantált csúcsélmény – itt tudhatsz meg róla többet.

Womanizer Liberty csiklóizgató

Ha van barátnőd és be akarod biztosítani, hogy aktus közben a hetedik emeletig felhallatszódjon az orgazmusa, ez a csiklóizgató lesz a barátod. A vízálló kis eszköz a Womanizer termékcsalád legújabb tagja: eddigi tesói már többször bizonyítottak a Player hasábjain is, így a 30 napos orgazmusgaranciával árusított termékkel nem veszel zsákbamacskát. Itt csekkolhatod az új modellt.

Diogol análkúp

Ha idén még nem kalandoztatok a hátsó fertályoknál a hölgyeddel, még van több, mint egy hónap pótolni. De persze ehhez kellenek a tökéletes segédeszközök, mint például az elengedhetetlen síkosító, egy kis(ujjnyi) bemelegítés és egy szexi kis análkúp, amelynek formája és mérete épp erre az aktusra lett tervezve.

Exxxtázis társasjáték

Az „egyszer ezt is ki kell próbálni” dolgok közt tuti ott van valahol a szextársasjáték is (még akkor is, ha nem tudsz róla). Szóval ez a játék (ami nagyon sikeres világszerte) kifinomult, kulturált módon biztosítja a pároknak a kellemes szórakozást szexi feladatokkal; az alkotók ügyeltek arra, hogy a játék menete fokozatos legyen és a játékosok a szórakozás mellett kiemelten figyeljenek egymásra, maradandó intim élményben részesüljenek és gyakorolják a tartalmas szeretkezéshez nélkülözhetetlen önkontrollt. Érdemes egy estét úgy magatokra fordítani, ahogy eddig még soha – egyszerre lehet mókás és szexi is, de mindenképp valami új, szóval miért ne?

Silent Night adventi szexnaptár

Ha egy kicsit előre is gondolkodsz, akkor a Black Friday remek alkalom arra, hogy a decemberi sorbanállások nélkül online és ezerszer olcsóbban rendelj már advent-karácsony környékére is ajándékokat. Például egy adventi szexnaptárat, ami elég unortodoxnak, de cserébe nagyon szexinek hangzik; 24 nap, amikor a megfehéredett szélű csokik helyett a naptár valamilyen szexjátékot ajánl nektek. Egy próbát megér!

Jó shoppingot péntekre!

És ezt olvastad már?
113 évével a világ legidősebb férfija elmondta, mi a hosszú élet titka
Nem könnyű elkezdeni a futást, de most Nyári Dia is segít benne