Brutális kihívója akadt a Nutellának
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Jobb, ha az édesszájúak most ideképzelnek egy hatalmas 18-as karikát.

Mert ugye ha kenhető édességről van szó, akkor egyértelműen a Nutella a király. A mogyorós édesség annyira finom, hogy nem csak kenyérre, fánkra, sütire, kekszre (meg úgy általában mindenre) kenjük, de simán képesek vagyunk elkanalazgatni belőle egy ültő helyben egy egész üveggel. A Nutella egyeduralma eddig biztosnak tűnt, de most az angolok kaptak valamit, ami talán még túl is tesz eddigi kedvencünkön.

Erről lenne szó:

Képzeld el, hogy ezúttal a pohárban lévő csokikrém olyan, mintha egy jó maroknyi Twixet zúztak volna péppé. Csoki, karamell és kekszdarabkák, mindez olyan állagúra dolgozva, hogy képtelenség nem a Nutellára asszociálni. Az édesszájú angolok már most kész vannak tőle, és az az igazság, hogy ennek a terméknek már a gondolatától is összefutott a nyál a szánkban... és a vércukorszintünk is elkezdte kiverni a plafont, de ez már egy másik gondolatkör.

Ha azt hinnéd, hogy épp most reklámot toltunk a képedbe, akkor tévedsz, ugyanis a kanalazható Twix az Egyesült Királyságon kívül Európa többi részén nem elérhető, és hír sincs arról, hogy a Mars bármikor is szeretné azt felpakolni az öreg kontinens polcaira. A ködös Albionban egy 200 grammos üveg ebből a csodából mindössze két fontba fáj, ami egyszerűen nevetséges összegnek tűnik, tekintve, mire is adod ki.

Azért azt is érdemes megjegyezni, hogy ez a 200 grammnyi mennyország 104,8 gramm cukrot tartalmaz, ami nagyjából 26 teáskanálnyi fehér méregnek felel meg, és 1122 kalóriával dobja meg a napi tápanyag-beviteledet.

Nos, igen, ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor vagy nem igaz, vagy annyira nem is túl szép. De őszintén szólva, kit érdekel az egészség, amikor eléd kerül egy pohárnyi Nutella?

UPDATE - Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Twix-krém igenis kapható Magyarországon, neki például egy nagyobb áruházban sikerült egy üveggel beújítania néhány napja. Ez két dolgot jelent: 1. Mégis sikerült ingyenreklámot csinálnunk a terméknek. 2. Jobb, ha nyitva tartod a szemed, amikor bevásárolni mész.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.