Valami kegyetlenül lehengerlő az Agent Provocateur új modellje
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nagyon érdemes vetni rá egy pillantást.

Mi olyan két éve fedeztük fel magunknak a német-amerikai modellt, aki irgalmatlanul lenyűgöző alakkal rendelkezik.

Vreeland azért költözött a 2010-es években Los Angelesbe, hogy énekesnő legyen, még az American Idolban is megfordult, de kidobták, amikor kiderült, hogy korábban már dolgozott profikkal. Miközben pincérnőként tengette mindennapjait, modellkedni is kezdett, amiben sokkal sikeresebb volt, mint az énekesi pályáján.

Vreeland Caroline Olivia Zickerick néven született Washingtonban. Anyai nagyanyja Diane Vreeland, a Vogue magazin neves divatszerkesztője volt, az ő iránta érzett tiszteletből vette fel a Vreeland nevet.

Szerepelt már egy pilotban, aminek Ryan Seacrest volt a producere, de a show soha nem került a nézők elé. Szóval a hölgy már jó néhány éve kopogtat a hírnév kapuján, de igazán nem vált ismertté, amíg meg nem jelent az Instagram.

Jelenleg 369 ezer követője van, ami szupermodell mércével mérve nulla, de azért éppen elég nagy, hogy brandek is szívesen dolgozzanak vele.

Az önmagát szexuálisan fluidnak nevező modellnek van egy szexrovata egy honlapon, vagyis szívesen beszél párkapcsolatokról és főleg a szexről.

Vreelandre nehéz lenne rámondani, hogy klasszikus szépség, ilyen alakkal leginkább felnőttfilmekben találkozhatunk, de ennek ellenére sikerül érvényesülnie a modellvilágban is. Dolgozott már a Vogue-gal, volt a Harper’s Bazaar címlapján, megjárta a Milan Fashion Week kifutóit is.

Legutóbb a neves fehérnemű brand, az Agent Provocateur válaszototta meg Icon, azaz Ikon nevű kollekciója arcának, vagyis inkább testének.

Szóval kissé kívül esik azokon a sztenderdeken, amik mondjuk a rivális fehérnemű márka, a Victoria’s Secret modelljeit jellemzik, de ennek ellenére kár lenne tagadni, hogy minden pórusából árad az erotika – amit nevesebb kolléganőiről nem mindig lehet elmondani.

2014-ben a zenei karrierje is kezdett beindulni, egy kis kiadó kiadta a hat dalt tartalmazó kislemezét, amely a Like a Woman Like a Drunkard Like an Animal. A lemez producere maga Vreeland volt A divatvilágban is ismertek az ambíciói így alkalmanként énekelni is hívják bemutatókra. Szerintünk nincs rossz hangja, de döntsd el magad.

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.