Lentről, fentről, középről, hátulról és elölről is leteszteltük a szexjátékot, ami teljesen új szintre viszi a párvibrátor fogalmát.

A párvibrátor reméljük, számodra sem ismeretlen fogalom – ha máshol nem, nálunk nem egy tesztet olvashattál azokról a szexjátékokról, amelyek mindkét félnek tudnak gyönyört okozni. A legtöbb ilyen párvibrátor azonban elég hasonló: egy nyeles csiklóizgatóról van szó, ahol a nyél (vagy nyelvrész, ahogy tetszik) aktus közben a vaginában van, így a férfi hímtagját is kényezteti az eszköz rezgése szex közben – a nő pedig páros kéjt él meg, mivel a vibrátor csiklóizgató része közben szívogatja, rezgeti a klitoriális részt.

Ezek a párvibrátorok elképesztően jók, viszont csak egyetlen pozícióban alkalmazhatóak – és ha a férfinak nem jön be, hogy aktus közben ott van még ez a rezgés a vaginában, akkor igazából ennyi volt, nem lehet máshogy használni párosan.

Nem úgy a Couple's Choice párvibrátor, ami számtalan lehetősége rejt a kéjes izgalmak közös felfedezésére.

A Couple's Choice egy felfelé keskenyedő, gombszerű fejben végződő, bársonyos pink izgató, hossza egy kicsit nagyobb mint egy tenyér – viszont ne tévesszen meg a szolid méret és a rózsaszínség, egy elképesztő erőt rejtő vibrátorról van szó. Más izgatókkal ellentétben ezt a vibrátort rém egyszerű vezérelni: egyetlen óriási gombbal lehet be- és kikapcsolni, valamint ugyanezzel a gombbal lehet a tíz különböző rezgésmód között is mozogni.

És hogy mi az elképesztően bomba benne? Az, hogy a Couple's Choice-t nagyon sok izgalmas módban lehet alkalmazni.

Először is lehet csiklóizgató, lehet húgycsőizgató (tudod, ami ott a klitoriális résznél van a nőknek, egészen apró, de baromi érzékeny erogén zóna), lehet mellbimbóizgató, de hihetetlenül jól működik vaginába menő vibrátorként is. És még ennél is tovább megy: kis gombfejének köszönhetően ugyanis aktus közben, a férfi kezébe adva gyönyört keltően izgatható a fenék is. És itt jön a csúcs: apró méretének, de fantasztikus intenzitásának hála pedig könnyen be is helyezhető análisan.

Ott pedig apró, körkörös mozdulatokkal, a rezgésmódok állításával és közben vad szexszel olyan ingerbombát kap a barátnőd, ennélfogva pedig olyan hihetetlen orgazmusokat élhet meg a párod (miközben a kezedben van az izgatás hatalma), ami nagyon felpörgető dolog a férfi számára is.

Amellett, hogy a párod ennyiféleképp élvezheti a Couple's Choice lehetőségeit, a szexjáték simán alkalmas, sőt, kifejezetten ajánlott a férfi izgatására is. Ez lehet a here környéke, a gátrész és a prosztatarész, vagy akár a makk is egy-egy intenzív előjáték során: szerintünk ne ódzkodj kipróbálni, ha esetleg elsőre furcsa is az ötlet, akkor fogd fel úgy, mintha életed ágyékmasszázsát élnéd meg – nem fogsz csalódni! Érdemes először a legalsó fokozattól haladni és lassan próbálgatni, mi és hol tetszik, mivel tényleg nagyon intenzív az élmény, ugyanis a legtöbb erő ebbe a gombfejbe koncentrálódik.

Kis gombfejénél fogva pedig az izgató elképesztően könnyen alkalmazható és odahelyezhető, ahová csak szeretnétek, így nagy praktikus előjáték és aktus során is, de akár magadban is eljátszhatsz vele, akárcsak a barátnőd.

Szerintünk ez az a játék, amihez érdemes felcsapni a Káma-szútra pár igen pikáns pozitúráját ehhez az eszközhöz, mert minden aktuson kétszázhúsz fokra tekeri fel a hőt – higgy nekünk, mikor azt mondjuk: ugyanazok a pózok totálisan átértékelődnek a Couple's Choice-szal.

Az egyetlen dolog, ami kicsit „kényelmetlenné” teszi a használatot, az az, hogy egyetlen gombbal lehet váltogatni a tíz rezgésmód között. Ez csak annyiban nem szerencsés, hogy az első három gombnyomásnál ugyanaz a folyamatos rezgés erősödik feljebb és feljebb, de a negyedik gombnyomásnál már átvált különböző szaggattottságú, erősödést és gyengülést kombináló, egyedi ritmusokba.

Ezek nagyon szexi variációk, viszont ha te az egyenletes, erős izgatáshoz térnél vissza, hétszer meg kell nyomnod az eszközt (vagy újraindítani) hogy megint azt élvezhesd. De őszintén szólva, ezt nagyon könnyen ki lehet tanulni és a nap végén preferáljuk is, hogy nincs rajta hetven nyomógomb, amin szex közben el kell tudni igazodni.

Mindezeken felül a Couple's Choice egyik legjobb tulajdonsága pedig az ára: csupán 12 490 forintért a tiéd lehet, ami a negyven-ötvenezertől kezdődő csiklóizgatókhoz képest kevesebb, mint félár. A szexi eszközt a Vágyaim.hu webshopjából rendelheted meg, szerintünk dobj be mellé egy síkosítót is (itt olvashatod síkosítótesztünket a mentolostól a pokol kapujáig), ha már fejben eljátszottál az anális izgatás gondolataival. Mi melegen ajánljuk, mert egyvalami teljesen garantált: az este nyolc utáni otthoni órák izgalmi faktora száznyolcvan fokot fog fordulni vele!

És ezt olvastad már?
Teljesen átalakul a Los Angeles-i Art District