A H&M új Modern Essentials selected by David Beckham kampányában David Beckham, a világ egyik legikonikusabb férfija újra találkozik a sztárhumoristával, Kevin Harttal.

A reklám egy autós utazás során játszódik, és az előző reklám folytatása, amelyben Kevin Davidet készült játszani egy életrajzi filmben. Az új kampányban David és Kevin a 2016-os őszi/téli kollekcióból viselnek ugyanolyan szetteket, mivel Kevin úgy tervezi, hogy az Én, Beckham – a musical című darab főszereplője lesz. A teljes reklám szeptember 26-tól látható a hm.com oldalon.

"Remekül szórakoztam, amikor az első reklámot készítettük Kevinnel a H&M számára, így muszáj volt elkészítenünk a folytatást! Most még messzebbre megyünk a történettel. Remélem, mindenkinek tetszeni fog, én legalábbis nagyszerűen éreztem magam a forgatás közben" – mondta David Beckham.

"Szuper, hogy újra megmutathatom a világnak, amit igazából már mindenki tud: tulajdonképpen én inspiráltam David Beckham stílusát. Mindenben engem utánoz" – nyilatkozta Kevin Hart.

Az új kampányban David és Kevin együtt utaznak Los Angelesből Las Vegasba, hogy szponzorokat szerezzenek egy új vegasi musicalhez. Útközben Kevin egyre komolyabban veszi feladatát, hogy eljátssza Davidet. A kampányhoz David és Kevin két öltözéket viselnek a kollekcióból: egy cipzáras aviátor dzsekit műszőrme gallérral és garbóval, valamint egy csíkos kötött pulóvert.

"David és Kevin nagyon elegánsak a reklámban. A Modern Essentials egy férfiak számára készült kollekció, amellyel nagyszerű saját stílust kölcsönöz bárkinek, függetlenül attól, hogy éppen milyen korszakban vannak. Az aviátor dzseki és a csíkos pulóver világszerte új alapdarabok a férfiak számára" – mondta Andreas Löwenstam, a H&M férfiruházatának vezető tervezője.

A kampányt a H&M legutóbbi két David Beckham-reklámjához hasonlóan ismét Fredrik Bond rendezte. Májusban filmezték Los Angeles mellett, még David is megosztott egy képet az Instagramon a forgatásról, bepillantást engedve a Kevinnel közös új reklám készítésének kulisszatitkaiba.

Modern Essentials selected by David Beckham” kollekció szeptember 29-től kapható minden férfiruházatot értékesítő H&M üzletben, valamint online.

És ezt olvastad már?
Lebegő álomrezidencia a hawaii lávamező fölött