Egy friss jelentés szerint a 2013-ban visszavonult labdarúgó előszeretettel költi végtelen vagyonát a szenvedélyeire.

Ráadásul nem is akármilyen passziót választott magának, hanem egy kimondottan költségeset, hiszen állítólag Elvis-emléktárgyakat gyűjt, azokat pedig nem szokták olcsón adni. Az egykori futballikon persze még manapság is baromi jól keres, köszönhetően a részvényeinek és befektetéseinek, így gond nélkül licitálhat ilyesmikre.

David titokban gyűjti az Elvis-emléktárgyakat. Egy egész szobát szentelt a különböző csecsebecséknek és kosztümöknek. Erről azonban nem szeret beszélni, mert attól fél, ha megtudják hogy ő is licitál, egyből felverik az árakat

- árulta el a titkot egy meg nem nevezett forrás.

Beckham emellett a ritka ékszereket is kedveli, főleg az ezüst kiegészítőkre hajt, persze minél ritkább, annál jobb. Sokszor teljesen egyedi ékszereket készíttet, amelyekért több százezer dollárt is hajlandó kifizetni, majd a barátainak ajándékozza őket.

Ha pedig mindez még nem volna elég, a kiváló borokat is gyűjti, a pincéjének tartalma állítólag simán megér vagy 3 millió dollárt, azaz 800 millió forintot. Ha például a strandra megy a haverokkal piknikezni, egy percig sem gondolkodik azon, hogy egy félmillió forintos palackot bedobjon a táskájába vagy se.

(via)

És ezt olvastad már?
Lorena a pillantásával felolvasztaná a jeget