Miután idén májusban Demi Lovato bejelentette, hogy nembináris, minden bizonnyal majd' orra bukott abbéli igyekezetében, hogy forgalomba hozhasson egy gendersemleges szexuális játékszert, amivel minden és mindenki is elégedett lehet.

Ez aztán össze is jött neki, a Bellesa Boutique ugyanis vállalta, hogy segít neki elindulni a szexjátéktervezők rögös útján, cserébe a terméket kizárólag tőlük lehet megrendelni.

Hogy garantált legyen a siker, az énekesnő a saját Instagramján promózta be a terméket a következő szöveggel:

Bemutatkozik a Demipálca! Meg akartam csinálni a saját szexjátékomat, hogy levegyem az élvezetről a stigmát, és hogy egy új szintre emeljem a szexuális kapcsolatodat.

Itt álljunk is meg egy szóra, mert nekem speciel halványlila gőzöm sincs arról, milyen stigmáról beszél a frissen előlépett dildódizájner. Milyen megbélyegzés sújtja a szexuális élvezetet? Most akkor ez a segédeszköz megint egy lázadás akar lenni a konvenciók ellen? Csak azért kérdezem, mert egy olyan korban élünk, melyben ezrek gazdagodnak meg abból, hogy az OnlyFansen pornóznak, az erkölcsösebbek pedig a pornónál csak egy leheletnyivel visszafogottabb képekkel szedik a pénzt az Instagramon egy egész generáció „épülésére”.

Szóval ha volt is stigma az élvezeten, azon már akkor túllépett a világ, amikor az első seggvillantós szelfi átment az Insta egyre elnézőbb cenzorain. Én inkább arra tippelnék, hogy Lovato is tisztában van vele, hogy nincs itt semmilyen szégyenfolt, amit le kellene mosni, épp csak nem akart hőbörgés nélkül piacra dobni egy terméket, jobbnak látta, ha azt egy hatalmas középső ujjként vezeti elő, amit be lehet tolni a begyepesedett konzervatívok arcába.

A cucc már fel is került a Bellesa Boutique kínálatába. Itt tudod megvásárolni a forgalmazó szerint forradalmi kütyüt 80 dolcsiért, azaz nagyjából 25 ezer jó magyar forintért, de mielőtt a bankkártyád után nyúlnál, vess egy pillantást arra, hogyan néz ki egy szexjáték, ha forradalmi és gendersemleges.

Így áll a bigyó Lovato kezében:

Mutatunk egy másik képet is, hátha az előzőn elvonta a figyelmed az énekesnő tekintete:

Igen, tudjuk, hogy nagyon meg vagy lepődve, ezért gyorsan elsoroljuk, mit tud a cucc a hivatalos reklámszöveg alapján:

  • Minden testalkathoz megfelelő.
  • Innovatív dizájnnal rendelkezik és halk, mint egy suttogás.
  • Kompakt méretű, diszkrét és egy cuki akkumulátoros tokkal érkezik, melynek segítségével vezeték nélkül tölthető.

Lovato a termékhez fűzött hivatalos ajánlójában is nyomja a hisztit:

Túl sokáig tettettük, hogy nem vagyunk szexuális lények!

– írja, és én továbbra sem értem, mi a jó fenéről beszél, de ez most mindegy is, mert ezen a ponton most már muszáj leszögezni a nyilvánvalót ezzel a forradalmi szexjátékkal kapcsolatban:

Ez bizony egy hagyományos, sima, mezei, csicsa- és sallangmentes, hótegyszerű, kőbunkó VIBRÁTOR – barátainak csak műfasz –, se több, se kevesebb.

Persze ha a gendersemleges dildo azt jelenti, hogy kisebb péniszről mintázták, mint a többit, akkor nem szóltam... vagy mégis, a vibrátorok történetében ugyanis volt már mindenféle fajta, formájú és méretű példány, így Lovato forradalma csak annak lehet reveláció, aki még soha nem hallott róla, hogy kicsi, rezgő bigyókkal az ember élvezetet szerezhet önmagának.

Szóval mi nem igazán vagyunk hasra esve, már csak azért sem, mert nem is olyan régen pont járt is nálunk egy hasonló cucc:

Ez ugyan nem volt gendersemleges, csak uniszex, így mi is csak a hagyományos női-férfi kontextusban tudtuk értelmezni, amiért utólag is elnézést kérünk!

És ezt olvastad már?
Ez a lány komoly érv lenne Bali mellett