Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Biztos te is jártál már úgy a reptéren vagy az állomáson, hogy hirtelen nem tudtad a több száz gurulós fekete bőrönd közül melyik is tartozik hozzád. Mi azonban nem szeretnénk, ha a kellemes utazást már az elején elrontanád azzal, hogy egy tűt keresel a szénakazalban. Idén még sok hosszú hétvégénk lesz, ezért még nem késő beújítani egyet a következő kiváló táskák közül.

 1. 5/5

  Listánk a teljesség igényével igyekszik új perspektívába helyezni az utazótáskák szerepét a divatban és a hétköznapi életben egyaránt. A táskák királya – a Louis Vuitton – nélkül természetesen nem körkép a körkép, de olyan darab is fellelhető rajta, aminek anyaga bizony nylon. A sokrétűség nem csak külső megjelenésben, de árban is célunk volt, így bármelyik táskát is választod, biztos stílusos leszel.

  Egytől-egyig tetszetős darabok, így ne lepődj meg, ha utazás során azon kapod majd magad, hogy egyik szemed mindig a táskádon lesz. Ennek oka azonban nemcsak a trükkös reptéri tolvajoktól való félelem lesz, hanem az esztétika is. Utazz autóval, száguldj vonattal, vagy repülj, ezek a táskák nem csak védeni fogják értékeid, de stílusos társaid lesznek az utazásban sok éven keresztül.

  A képen

  Zara Canvas Suitcase 17.995 Ft

  Zara Combined Rucksack 17.995 Ft

 2. 4/5

  Mulberry €595

  Filson €743

 3. 3/5

  ASOS Leather Look Holdall £28

  ASOS Nylon Shopper £35

 4. 2/5

  Samsonite $550

  Louis Vuitton

 5. 1/5

  Want Les Essentiels £295

  J.Crew

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.