Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Manekibook Purser Onyxja, ami a letisztult dizájnért lelkesedő, rendszerető férfiak barátja lehet.

A Manekibook apropóján igazán minőségi és nem mellékesen pengén kinéző stílusos cuccokról beszélünk az esetükben. Ilyen például a Purser Onyx névre hallgató munkájuk, ami pontosan az, amit az angol elnevezés is állít: egy tárca.

Sokan vannak úgy vele, hogy nem találnak egy normális méretű tárcát, inkább a zsebükbe gyűrik a papírpénzt, a személyit, meg a bankkártyát, és így közlekednek. Ők talán értékelni fogják, hogy ez olyasmi, amibe mindegyik belefér, és még zsebre is lehet vágni. A nadrág elülső zsebébe azért ez túl nagy, de a hátsóba, ahogy az ábra is mutatja, passzol, a kabát belső zsebéről nem is beszélve. Három rekesz van benne, vagyis kényelmesen elférnek benne az iratok, a bankkártya, névjegyek, és persze a bankók is.

Minimalista dizájnjának köszönhetően egy konzervatív darabról beszélünk, ha egy kis színre vágyunk, akkor csekkoljuk a Purser Tannum nevű cuccát, ami ugyanez, csak barnában.

A fogása kézre áll, a bőrből készült anyag tapintása kellemes, plusz a vékony gumipántnak köszönhetően egy egyszerű mozdulattal „be is zárhatjuk” a tárcát, hogy ne potyogjon ki belőle a tartalma. Kéthetes tesztelés után annyit mondhatunk, hogy a felülete nem kopott meg, és a formája sem satnyult.

Nyilván bőven akadnak kisebb méretű tárcák a piacon, azok, amelyek nagyjából egy bankkártya méretére lettek szabva, de aki nem idegenkedik az egy fokkal nagyobb cuccoktól és a letisztult dizájntól, azok egy megbízható társat kapnak a manekibookos Onyx Tárca személyében.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.