Egy felmérés arra az eredményre jutott, hogy minél szexibb csajról van szó, annál esélyesebb, hogy a férfi gumi nélkül essen neki.

És ez még akkor is így van, ha az adott nőről könnyen el tudjuk képzelni, hogy valamiféle szexuális úton terjedő betegséget terjeszthet. (Most jön az a rész, amikor minden férfi csalódott sóhajjal kísérve rázza meg a fejét.)

Uraim, mentségünkre legyen, hogy ez a kutatás nagyon kis körben készült. Nem is mérvadó az egész, mi ehhez nem is adjuk a nevünket, csak közzétesszük, hogy legközelebb légy elővigyázatos!

Összesen csupán 51 hetero férfi vett részt a felmérésben két brit egyetemen. A feladatuk az volt, hogy 20 női arcképet értékeljenek vonzerejük alapján, döntsék el, hogy megdöntenék-e őket, viselnének-e közben óvszert és hogy lehet-e valamilyen nemi betegségük.

Az eredmény azt mutatta, hogy bizony minél dögösebb a csaj, annál kevésbé valószínű, hogy a férfiak megteszik a szükséges óvintézkedést.

És habár a felmérés eredménye nem perdöntő, a kutatók azt remélik, hogy segít a szexuális úton terjedő betegségek elleni küzdelemben és az óvszerhasználat promótálásában.

(Forrás: Elite Daily)

És ezt olvastad már?
Igen, egy menő sneaker is lehet vegán!