Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha az ember a 30-as éveiben még mindig szingliként tengeti az életét, előbb-utóbb elkezd azon gondolkodni, hogy vajon megtalálja-e valaha az igazit.

Egy tavaly végzett kutatás eredménye talán segíthet közelebb kerülni a kérdés megválaszolásához. Legalább annyiban, hogy kiderül belőle, milyen kvalitással megáldott férfiak nősülnek meg (és maradnak házasok sokáig) a legnagyobb valószínűséggel.

Több egyetem együttműködésével elemeztek ki egy szép nagy adatállományt, egészen pontosan 190 ezer férfi anyagi- és szociális helyzetét, valamint az IQ-szintjét. Ez utóbbit három különböző kategóriában is mérték: szóbeli, logikai és numerikus. Azon nyilván nem lepődsz meg, hogy általánosságban a magasabb intelligenciaszinttel rendelkező férfiak nagyobb eséllyel találták meg a párjukat, az viszont érdekes lehet, hogy

Azok a férfiak, akik ezeken a területeken kiemelkednek a mezőnyből, jóval nagyobb eséllyel találják meg az igazit. Persze az ilyen képességeket pótolhatod pénzzel is, ha kellőképpen gazdag vagy, bizonyára akkor is találsz magadnak feleséget, ám a kutatása eredménye is azt bizonyítja, hogy ebben az esetben nem lesz tartós a dolog.

(via)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.