Már az elég beszédes, hogy 3Fap a neve. Mondjuk a többi tudnivalót is.

Mindhárom női nyílás adott az élvezetek eléréséhez ebben az elképesztően abszurd fleshlightban.

A fleshlight típusú férfi önkielégítő eszközöket hagyományosan úgy alakítják ki, hogy a henger alakú, hosszú eszköz bemenete egy női nyílást formáz. Ez elég egyértelműen azért van, hogy miután a farkadra húztad, egyszerűen tudd le-fel emelgetni a kezedben. Nos ennek a praktikus elemnek (azaz a marokba ficcenő hengerformának) az elvetésével a száj, vagina és fenéknyílás formára alakított maszturbátorokat (melyeket itt tudsz megnézni és megvenni magyar oldalon, ha, khm, esetleg) most egyetlen eszköz egyesíti.

Nem csupán a nyílás olyan, mint egy szájé, vagináé vagy fenéké, de a belső szerkezet barázdáira, egyedi textúrájára, kialakítására is ügyelt a nagyon figyelmes tervezőcsapat.

A puncit pedig egy punciszépségverseny győztesének nemi szervéről mintázták, szóval bajnok lyuk vár középen, a két szélső extra szűk és mámoros élményt ígér.

A 3Fapnél pedig nincs is szükség, hogy te húzogasd az eszközt, a szívóerősséget három fokozatban beállíthatod magadnak. Most bevezető áron, 80 dollárért lehet megrendelni itt, ami egyáltalán nem drága a maga műfajában.

3 in 1 még nem volt ennyire kedves a férfiágyéknak. Micsoda időket élünk, uraim, micsoda időket!

És ezt olvastad már?
Itt nézd meg Amyt, mert a Tinderen nem fogod látni