Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Igen, ez megtörténik.

A mumbai illetőségű, 27 éves férfi antinatalista, azaz a születésszám korlátozásának híve. Az antinatalisták úgy vélik, hogy utódot nemzeni erkölcsileg felelőtlen tett. Raphael Samuel Facebook-oldalán egy olyan képet is megosztott, amely szerint a szaporodás minden gonoszság forrása.

Egy Youtube-videóban magyarázta el döntésének okát. A videót Indiában rengetegen megosztották, ebben Samuel hasonlóan más videóihoz álszakállt és napszemüveget visel.

A LatestLY nevű magazinnak azt nyilatkozta, hogy a szaporodás a legnárcisztikusabb dolog a földön.

„Kérdezz meg bárkit, miért, és úgy fogja kezdeni, hogy mert azt szerette volna, hogy…” Erre a szenvedő világra gyereket hozni rossz döntés. Az antinatalisták üzenete az, hogy a szaporodás rossz, és abba kell hagyni. Miért? Mert az élet rengeteg szenvedéssel jár.”

Samuel édesanyja azóta a Facebookon reagált a fia videójára. Ebben azt írta, hogy ha a fia elmondta, hogyan is kellett volna kikérni az engedélyét, akkor elfogadja a bűnösségét. Továbbá megdicsérte a fia bátorságát, amiért a bíróságra akarja vinni a szüleit, tudván, hogy mindketten ügyvédek.

A közösségi médiában nem mindenki rajong ennyire Samuelért.
Hogy is kérhették volna a beleegyezésedet? Az egész per alapgondolata nevetséges. Nincs értelme. Nagyon ostoba fickónak tűnik.

- írta egy kommentelő.

Mi a magunk részéről nem lennénk meglepődve, ha az egész egy ügyes prank lenne, amelynek célja vagy öncélú figyelemhajhászás, vagy az antinatalista ideák népszerűsítése. Samuel nem tűnik annyira hülyének, hogy a szülei ellen indított pert komolyan gondolja, de végül bármi lehet.

Szerinted?

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.