Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nincs mit finomítani ezen: nem tudjuk elképzelni az életünket képernyők nélkül. Nincs kivétel. TE SEM VAGY AZ! Mert te is valósággal rátapadsz minden érzékszerveddel az okostelefonod/tableted kijelzőjére naponta több órán keresztül. És mindezt miért? Hogy hírekkel bombázd magad, hogy szelfikkel harcold ki mások figyelmét, kedves és elismerő szavait, hogy mindenféle állapotfrissítéssel elhitesd a világgal, hogy „minden nagyon szuper és őrülten boldog vagyok”. Lófaszt. Átverés az egész, ha jobban tetszik: hazugság. Hazudsz.

Oké, lehet, hogy több ezer barátod van a Facebookon, DE közben a haszontalan információk és a hamis érzelmek kék fényben valójában tök egyedül vagy, még úgy is, hogy a csajod/pasid vagy csak a barátod ott ül melletted. És most nézz fel a képernyő mögül egy pillanatra, és nézz körbe: ott ülsz/ültök kussban egymás mellett a saját kék fényed/fényetek fogjaként, a saját magányodba/magányotokba zárva.

Most pedig ezt a fotósorozatot nézd meg jól, mert egyszer azokban a ruhákban egy ember volt, egyszer azokban a ruhákban még igazi érzések és őszinte szavak voltak. Egyszer azokban a ruhákban igazi TE, igazi Ő és igazi TI volt:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(Fotó: begemotfoto.com)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.