A Forever Alone mémmel tudsz a leginkább azonosulni? Egy barátnő hiánya szív- és ágyéktájon is fájó tud lenni, főleg Valentin-napon. A lelkedet sajnos nem tudjuk virtuálisan ápolgatni, ellenben megmutatjuk, hogyan készíts egy törölközőből, egy hajgumiból és egy gumikesztyűből alkalmi csajt magadnak. #Nagyárpi

Már beszámoltunk róla, milyen az a gyár, ahol férfimaszturbátorokat sokszorosítanak, most pedig beállítunk a gyár lelkes munkatársainak sorába. Oké, tényleg nem az igazi, de két perc alatt elkészítheted. A DIY-videó magányos MacGyver feltöltője is, és mi is hangsúlyozzuk, hogy kérjük vedd humorosra a dolgot. Mellesleg félbevágott szivaccsal, óvszerrel és egy műanyagpohárral is meg lehet csinálni, ahogy ez a négylépéses kép is mutatja:

Amúgy ha érdekel a dolog, az igazi fleshlight férfimaszturbátorok így néznek ki:

Ez a fenti modell a pornócsászárnő író- és színésznő Sasha Grey isteni adottságait képezi le, de végtelenül sok verzió van még a kétlyukas daraboktól kezdve a női szájat utánzó maszturbátorokig. Tehát ha úgy érzed, a Forever Alone állapot még sokáig megmarad, akkor beruházhatsz egy komolyabb darabra, de addig is #Nagyárpi jelszóra elkészítheted a sajátodat. Vagy kelj fel a gép elől és kezdj el igazi barátnő után körbenézni a háromdimenziós világban.

És ezt olvastad már?
Itt nézd meg Amyt, mert a Tinderen nem fogod látni