Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Életcélok hetvenhez közel.

Az életkorunkról hazudni randioldalakon gyakran előforduló, bocsánatos bűn, de ettől még bűn, ráadásul idővel garantált a lebukás. Egy holland férfinak annyira elege lett az életkorából, és abból, hogy fiatalabbnak kell hazudnia magát, hogy törvényesen meg akarja változtatni az életkorát.

Az emberek ma már megváltoztathatják a nevüket. Megváltoztathatják a nemüket is. És az életkort miért nem lehet? Senkit nem ér annyi diszkrimináció, mint az időseket – nyilatkozta Ratelband a De Telegraaf holland lapnak.

A férfi nemrég jogi útra terelte az ügyet, a célja, hogy két évtizedet fiatalodjon. A kérvényt szülővárosában, Arnhemben nyújtotta be, a hivatalos kérvényben az szerepel, hogy a születési dátuma 1949. március 11 helyett 1960. március 11 legyen. A dolog egyik előnye állítása szerint az, hogy ha a Tinderen a saját korát használja, akkor senki sem akar szóba állni vele, de ha 49 évesnek hazudja magát, elárasztják az ajánlatok.

A bíróság előtt azt állította, hogy "szenved" 69 évesen, és 20-25 évvel fiatalabbnak érzi magát a koránál. Saját szavaival élve „egy ifjú istennek” tartja magát, és ha sikerülne fiatalabbá válnia, akkor megváltozna az élete.

Ratelband dj-ként 2003-ban

Egy másik holland lap szerint Ratelband az apaságról sem mondott le, jelenleg béranyát keres, és húsz lehetséges jelölttel már beszélt is. A bíróság kissé tanácstalanul áll Ratelband kérése előtt, mivel hasonló kéréseknek nincs precedense, mindenesetre négy hét múlva döntést kell hozniuk.

Ratelband egyébként személyiségfejlesztő coachként dolgozik, és a honlapján az egyik első kifejezés, amibe belefuthatunk, a következő: Hogyan fejlesszük önmagunkat?

A 69 éves férfi tucatnyi élvezetési könyvet írt

Nos, úgy fest, Ratelband már kitalálta, hogyan fejlesztheti saját személyiségét, a kérdés az, hogy megkapja-e, amit akar.

Szerinted?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.