Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Journal of Impotence Research nevű kiadványban publikált tanulmány legfőbb megállapítása tutira nagyon meg fog lepni.

A tanulmány szerzői összesen kilencven 18 és 66 év közötti férfit vizsgáltak meg, akik szex közben szenvedtek különböző súlyosságú sérüléseket. Még leírni is fájdalmas, de sajnos konkretizálnunk kell, mit is értünk sérülés alatt; természetesen a pénisz visszatörését. (Igen, tudjuk, hogy a péniszben nincs semmilyen csont, de azt az élményt, amikor a hímvessző nagy erővel nekiütközik a nő medencecsontjának, ezzel a szóval lehet a leghatásosabban érzékeltetni.)

Ha netán még nem éltél volna át hasonlót, akkor egyrészt örülünk neked, másrészt tájékoztatunk, hogy baromi fájdalmas a dolog. Az a kilencven pali pedig, akiket a kutatók megvizsgáltak, nagyon nem úszták meg annyival, hogy nagy sziszegés közepette megszakították az akciót, hiszen nekik egytől egyig szakemberhez kellett fordulniuk.

Magyarul, statisztika lett belőlük a megtört farkúak táborában, de aggodalomra nincs ok, hiszen ma már jól vannak, az esetük pedig hozzájárult ehhez a remek kutatáshoz, mely megállapította, hogy a legveszélyesebb szexpóz nem más, mint...

Igen, szerintünk is meglepő. Azt hihetnéd, hogy a kutyapózban a férfi diktálja az ütemet, és viszonylagosan egyszerű ilyenkor a dolgokat a helyükön tartani, de a csúnya valóság az, hogy a tanulmányban szereplő balszerencsés hímtársak közül a legtöbben (41 százalék) ily módon szerezték be a sérüléseiket.

Hidd el, a második legveszélyesebb szexpóz miatt még nagyobb lesz a meglepetés. A második legveszélyesebb szexpóz megtisztelő címének nyertese ugyanis...

Ez pedig már simán megér egy szolid WTF-ot. Eddig mi is úgy gondoltuk, hogy egy átlagos férfi maximum csak akkor szerezhet be egy kellemetlen faroktörést misszionárius póz közben, ha a férj váratlanul hamarabb ér haza a ketrecharc-edzésről, de ezek szerint nagyon rosszul gondoltuk.

A harmadik helyre jött be az első olyan szexpóz, amit nem fogadtunk teljes értetlenséggel, hiszen a cowgirl pozitúra (vagyis amikor a nő van fölül) már tényleg veszélyes lehet, ha a hölggyel elszalad a ló.

Szóval igen meglepő eredményt hozott ez a kutatás. Vagy nekünk, magyar férfiaknak túl fantáziadús a nemi életünk, vagy a kutatáshoz sikerült kizárólag halvérű urakat összetoborozni. Tudjuk, hogy a cím alapján minimum valami ilyesmire gondoltál:

...de a valóság nem mindig ennyire vadregényes. Épp ezért azt javasoljuk, hogy akkor se lankadjon a figyelmed, amikor misszionáriusban szerelmeskedtek a pároddal.

Most már tudod, hogy a péniszed ilyenkor is életveszélyes terepen kóborol.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.