Tőlük tudjuk.

Egy felmérés során 2000, 21 és 59 éves kor közötti nőt kérdeztek meg Amerikában és az Egyesült Királyságban arról, melyik három szexpóz a kedvencük. Az a kissé meglepő (vagy nem is?) eredmény jött ki, hogy klasszikus szexkoreográfiák visznek mindent, vagyis a lovaglóülés, a misszionárius és a kiskifli-nagykifli. Viszont ha belegondolunk, egészen érthető:

Lovaglóülés

Ismered és szereted, mert nem rád hárul a munka nagy része. A csajok éppen ezért is vannak oda érte: ők irányíthatnak. Plusz hüvelyi orgazmus mellett csikló orgazmust is átélhetnek. Naná, hogy szeretik, viszont azért nem árt vele vigyázni.

Misszionárius

Ennél a klasszikus póznál inkább szeretkezéssel számolj, mint egy orbitális dugással. A csajok ugyanis a folyamatos szemkontaktus miatt csípik annyira, ettől ugyanis bensőségesebb és romantikusabb számukra az együttlétetek, ami – mint mondtuk – ebben az esetben az úgynevezett szeretkezés. Ha még jobban be akarsz vágódni a (szex)párodnál, akkor párnát teszel a feneke alá, így fokozhatod az élvezetet.

Kiskifli-nagykifli

Oldalról, fekve, hátulról. Ha lusták vagytok mindketten, akkor ez az ideális. Amiért viszont megőrülnek érte a csajok: tudják irányítani, hogy mennyire hatolj mélyre. Ez a póz hatalmas népszerűségnek örvend a másnaposok körében. Érthető.

(Nyitókép: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Ez a lány komoly érv lenne Bali mellett