A nők túlnyomó része, kábé háromnegyede nem tud elmenni csak a szextől, hanem szükséges a klitoriális izgatás is ahhoz, hogy elérje az orgazmust. Viszont ez egyáltalán nem minden szexpózban túl kivitelezhető, mert nem férsz oda vagy borzasztó kényelmetlen. Szerencsére ebben az öt pózban nagyon is.

1: A tehenészlány 

Sok nő számára a lovagló pózok a leginkább orgazmusesélyesek, mivel egyrészt ők diktálják a saját maguk számára izgalmas tempót, másrészt pedig tökéletes a hozzáférés a csiklóhoz. Miközben ő vadul vagy épp kéjes lassúsággal lovagol, te kényeztetheted kézzel a csiklóját, vagy ő is csinálhatja magának, ami valljuk be, elég szexi látvány.

2: A nyitott V

 

Szemben fekszetek egymással az oldalatokon úgy, hogy kábé egy embernyi távolság van köztetek. Míg ugyanez a póz nagyon romantikus egymásba karolva, a csiklóizgatáshoz nem biztosítja a megfelelő helyet, így fel kell adni a smárolást, hogy a kezeddel levegősen odaférj és szabadon garázdálkodj az orgazmusáért.

3: Terített asztal 

Tedd fel az asszonkát az ágyra vagy egy asztalra, tárd szét a lábait és mehet is a menet! Ez a póz több mint tökéletes egy csiklómasszőr használatához, amiből egyes modellek konkrét garanciát vállalnak az orgazmusra - és teszteltük is. Mivel itt nincs nagy elmozgási lehetősége a hölgynek, ezért csodásan hozzáférhetsz a csiklójához, miközben kemény tempóban lökheted.

4: Az orgazmikus kiskifli

Legtöbben elalváskor szoktuk alkalmazni ezt a pózt úgy, hogy pár lépésben egy rakat hajat rakunk a szánkba a csajunk hajkoronájából a szerelemért. De ez a póz arra is pazar, hogy közben hátulról előrenyúlva izgasd a mellbimbóit és a csiklóját. Ezt a pózt leginkább a kicsit félénk lányoknak ajánljuk, akik szeretik a közelséget és az összebújós szeretkezős tempót.

5: Kutyapóz újratöltve

Végül anális szexhez is tökéletes vagy anális izgatók bevetésére ez a kemény kutyapóz, ami az előző kiskifli tökéletes ellentéte intenzitásban. Itt vagy te nyúlsz előre az egyik kezeddel, vagy ha elég bevállalós, akkor a barátnőd nyúl hátra és izgatja magát, miközben te mocskosan tolod és esetleg a fenekénél huncutkodsz.

Szóval azt tanácsoljuk, hogy bátran vesd be ezeket a pózokat, mert a barátnőd orgazmusa a te diadalod is egyben!

És ezt olvastad már?
Itt nézd meg Amyt, mert a Tinderen nem fogod látni