Nők és férfiak is elmondták, mi frusztrálja őket leginkább az ágyban
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Azt a címet is adhattuk volna a cikknek, hogy "ezek a legnagyobb hibák, amelyeket szex közben elkövethetsz", de tulajdonképpen nem is nevezhető mindegyik hibának, hiszen akadnak olyan dolgok, amelyekre nincsen befolyásunk. A lényeg azonban az, hogy férfiak és nők is elmondták, hogy mi frusztrálja őket leginkább a partnerükkel kapcsolatban.

Mindezt egyébként egy 5000 fős kutatás keretein belül tették meg a résztvevők.

A megkérdezett nők közül sokan mondták azt, hogy

A férfiak számára a jelek szerint még fontosabbak a fizikai adottságok, hiszen a domborulatok hiánya - mind a mellek, mind pedig a fenék esetében - ott szerepel a listán, ám az sem épp előnyös a résztvevő férfiak szerint, ha a partner "túl tág" vagy túl sok hangot ad ki.

A kutatásból egyébként további érdekességek is kiderültek, például az, hogy milyen szituációkat kerülnének el az emberek szex előtt. Ilyen lehet például egy családi látogatás, de a másnaposság és a gyötrő éhség is olyan dolgok, amelyeket senki nem kíván akciózás előtt. Ezzel szemben viszont sokan szeretnek alkoholt vagy kávét (és sajnos drogokat is) fogyasztani szex előtt.

Zárásképpen pedig azt is eláruljuk, hogy a férfiak 71.3 százaléka hajlandó lenne lecserélni partnerét egy szexrobotra, ha az élmény garantáltan jobb lenne, míg a nőknek "csak" a fele lenne benne a cserében, ugyanakkor viszont a nők túlnyomó többsége kamuzik az exeinek számát illetően.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.