Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szexi, pikáns, orgazmikus, hozzá nagyon is elérhető áron. Mutatjuk, mit tud a Yumi!

A csiklóizgatók világát a veterán Player-olvasóknak ugye nem kell nagyon bemutatnunk: ezek olyan vibrátorok, amelyek nem a hüvelybe kerülnek, hanem a csiklórészt izgatják különböző szexi módokon. Ilyen például a Womanizer termékcsalád összes szeretett terméke, amelyeket 100 százalékos orgazmusgaranciával árulnak:

De a vágyaim.hu termékpalettáján a Womanizereken kívül jó pár léghullámos csiklóizgató márka megtalálható. Ezek a szexjátékok a nőket a hetedik mennybe repítik, viszont egyrészt sokat közülük nem lehet annyira aktus közben használni (nehezen fér oda) vagy ha lehet, akkor is inkább a hölgy teszi oda a számára kényelmes ponthoz a szájrészt – másrészt pedig a legtöbb ilyen termék harmincezer forint alatt nem kapható, inkább az 50-60 ezer forinti ársíkon mozognak ezek a prémium csiklóizgatók (szó se róla, mindegyik megéri az árát, de megértjük, ha nem fér bele a büdzsédbe). Viszont ha szeretnél végre a barátnőddel kipróbálni nagyon elérhető áron egy olyan csiklóizgatót, amit te is simán használhatsz a csajodon szex közben, akkor van egy jó hírünk: itt a Vedo Yumi akkus ujjvibrátor!

Hogy mit is tud? Ez a kicsi, bársonyos eszköz egy gombnyomásra kapcsol be és ugyanezzel a gombbal lehet tíz különböző mód között navigálni. Az eszközt nem kell egész kézzel megfogni: elég csupán a mutató- és a középsőujj közé venni, majd a vibráló-bizsergető-pulzáló fejrészt odatenni a csiklóhoz – és mehet is a játék!

Mivel egészen apró eszközről van szó, amit tényleg két ujjal lehet tartani, te is ujjra foghatod és szex közben (például kutyapózban vagy tehenészlány pózban, de igazából mindegyikben, ahol könnyű hozzáférésed van a csajod csiklójához) odateheted és masszírozhatod vele a csiklórészt egészen a falrepesztő orgazmusig! A kis szexjáték lágyan követi a csiklórész alakját, így jól odasimul, a fejrész pedig mindent megtesz, hogy szexszel kiegészülve egészen katartikusan elmenjen a párod – ami hidd el, olyan látvány, hogy te is nagyon gyorsan követni fogod.

A minivibrátor emellett könnyen, diszkréten szállítható; töltőjével együtt elfér kb. egy pénztárcában (csupán 6,8 x 4,8 centi az egész), így bármilyen közös nyaralásra magatokkal vihetitek a barátok vagy épp család előtti lebukás veszélye nélkül. A lehetőségek pedig határtalanok: a csikló mellett simán izgathatod vele a bimbókat is, előjátéknak is tökéletes és szex közben is fergeteges – úgy is, ha a te kezedben van, de úgy is, ha a barátnőd játszadozik vele önmagán. És a szintén nagyon örömteli hír: az örömszerző csupán 14,990 forintért kapható a vágyaim.hu-n, ahol pár napon belül, teljesen diszkrét csomagolásban ingyen ki is szállítják neked. Szóval mire vártok, húzzátok az ujjatokra azt az orgazmust!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.