Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kezdőtől a haladóig az anális kéjek birodalmában.

Akármennyi pornófilm születhet és jöhet bármennyi szexforradalom, az anális szex még mindig eléggé tabutéma, párkapcsolatban pláne. Ha a hagyományos nő-férfi leosztást vesszük, akkor többnyire a hölgynek kell ebből a szempontból kitárulkoznia, ami nem mindenkinek megy egyről a kettőre. Sőt. Úgyhogy most mutatunk öt terméket, melyek segítségével análszűzségből eljuthattok az egészen pikáns hátsó játszóterekig!

Kúp és gyöngysor egyben

Ár: 5,990 forint

Az anális szexnél az első és legfontosabb fogalom a fokozatosság. A legtöbb nő azért retten meg a témától, mert azonnal a normál szex gyorsasága, mélysége, szélessége és keménysége jut eszébe, amire persze nincs azonnal felkészülve egy lyukkal arrébb. Úgyhogy érdemes olyan eszközökkel kezdeni a tértágítást, melyekkel könnyű fokozatosan bánni. Ilyen ez a kúp és gyöngysor, ahol kezdhettek az apróbb gyöngyökkel és haladhattok fokozatosan tovább – vagy a legnagyobb részén 3,5 centis átmérőjű kúppal is. Persze síkosítóval (mert ugye nem kell mondanunk, hogy a nyál csupán nedves, de nem síkos és természetesen nem termelődik izgalmi síkosság azon a területen).

Egy kicsi és hajlékony kúp

Ár: 2,990 forint

Bársonyos kivitelezés, kellemesen kezdő méret (7,5 centis behelyezhető hossz) és átmérő (1-2,8 cm) jellemzi ezt a fekete análkúpot. A közepesen kemény és rugalmas kúp kifejezetten ajánlott szex közben; a hölgy az aktustól felaljzva hátul is nyitottabb lesz, így ez a kúp például kutyapózban is behelyezhető a szex megszakítása nélkül.

Mélyreható masszázs análpálcával

Ár: 6,790 forint

Ha már haladóbb szinten vagytok, akkor egy ilyen gyöngysoros pálca lehet a leghuncutabb barátotok. A csúcs felé kisebb átmérővel alakították ki a hatgyöngyös pálcát a könnyed behatolásért és praktikus fogógyűrűvel a biztonságos használatért. Az anális játékoknál nem csak a mélység a fontos, hanem a masszázsélmény is: nagyon kéjes tud lenni, ahogy a golyók ki-be járnak, fokozatosan egyre mélyebbre, egyre intenzívebb élményt okozva: ezzel a teljességében 40 centis pálcával csak a fantáziátok lehet a limit. Tipp: anális szex közben nagyon nagy segítség, ha a hölgy izgatja magát csiklótájon (leginkább egy Womanizer-csiklóizgatót ajánlunk), miközben te izgatod őt egy ilyen tárggyal.

Virágos luxi análkúp

Ár: 10,990 forint

Nagyon szereti a barátnőd az anális játékokat? Akkor meglepheted őt és magatokat egy ilyen gyönyörű kialakítású, nagyon nőiesen luxi virágos análkúppal. A kézzel készült, fúvott üveg análkúp minőségi ugrás a szilikonos versenyzőkhöz képest, igazi kis szexékszer. Tipp: az üveg nagyon könnyen reagál hőre, így fokozhatod a játékot azzal, ha behelyezés előtt forró- vagy hidegvíz alá tartod, az üveg ugyanis nagyon szépen felveszi a hőt és izgalmasabb lesz így a behatolás.

Análdildó profiknak

Ár: 4,990 forint

Ha már mélyen benne vagytok a hátsó játékokban, akkor érdemes beszerezni egy ilyen élethű kialakítású, szex közben is könnyen használható análdildót. A dildó két gyűrű segítségével rácsatolható a péniszre is, így a behatolásod mélységét és ritmusát is követi análisan – ahonnan természetesen már csak egy macskaugrás, hogy te hatolj be a hölgybe hátulról.

A játékokat – és sok egyéb kiegészítőt, például az anális szexhez elengedhetetlen síkosítót vagy épp a csiklóizgatók királynőjét, a Womanizer-termékeket – mind beszerezheted a vágyaim.hu oldalán. Izgalmas estéket nektek!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.