Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hiszed vagy sem, a nőknél nem minden a szex. Egy új felmérés szerint a gyengébbik nem tagjai akkor is randiznak egy sráccal, illetve kapcsolatban maradnak velük, ha nem olyan jók az ágyban, ám az élet bizonyos területein kiválóak.

Persze nagyon nem mindegy, hogy mégis melyek azok a bizonyos területek. Most valószínűleg te is kíváncsi vagy rá, hiszen ez a tudás még akkor is hasznos lehet, ha egyébként te vagy a legnagyobb császár az ágyban.

A Superdrug Online kutatói arra jutottak, hogy

A kutatócsoport 1500 ember véleményét kérte ki szerte Európában és az Egyesült Államokban, hogy aztán levonhassák a tanulságot és megállapíthassák, mégis mennyire játszik fontos szerepet a szex egy hosszútávú kapcsolatban. Nos, az eredmények alapján úgy tűnik, hogy a szex egy kissé túl van értékelve, akadnak ugyanis olyan dolgok, amelyeket többre értékelnek a nők. Ilyen például a jól működő kommunikáció, ami a harmonikus kapcsolatok alapja.

Persze akkor sem kell kétségbe esned, ha nem vagy a szavak embere. Akad itt más is, amivel kompenzálhatsz egy kicsit. Az amerikai és az európai nők is nagyra értékelik (fontosabb számukra a szexnél) a romantikát, sőt még azt is, ha odafigyelsz magadra és adsz a külsődre. Természetesen azokat a pasikat is szeretik, akik besegítenek a háztartási munkákba és tudnak főzni is.

És hogy szexuális téren mivel járhatnál leginkább a csajod kedvében? A felmérésből az is kiderült, hogy mindenki - de tényleg mindenki - imádja a jó orális szexet. A nők 73 százaléka hajlandó esélyt adni azoknak a fickóknak, akik különösen jók az orális kényeztetésben még akkor is, ha a szex egyéb formáiban nem annyira tehetségesek.

Ha tehát egyetlen szóban kellene összefoglalni a tanulságokat, akkor az a szó az orális lenne, méghozzá minden értelmében. Ideje tehát elkezdeni nyelvre gyúrni, hogy a szavakkal is jól bánj, és aztán az ágyban is jól pörögjön...

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.