Gordon Ramsay tudja, és meg is mutatja nekünk. Készülj fel, mert lesz pár meglepetés benne!

Először is le kell öblíteni a rizst hideg vízben, így az apró törmelékektől megszabadulunk, és a keményítőt is leviszi a víz a szemekről. Gordon beledob három összetört kardamom magot, két csillagánizst, majd sózza és borsozza. Mindig hideg vizet önt a rizsre, és mindig másfélszer annyit, mint amennyi a rizs mennyisége. Fedővel főzi, nagyon gyorsan felforralja, majd visszaveszi a hőt, ezután nyolc-tíz percig tovább főzi. Hagyni gőzölődni, ez a tökéletes rizs titka – állítja a gyűrött arcú géniusz, a konyhai Hulk.

És még csak nem is káromkodott.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Méheknek és virágoknak indult társkereső Bécsben

További cikkeink a témában