Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az olasz tésztákat általában nem nézegeti, hanem kétpofára vigyorogva zabálja az ember, miközben nyammogó hálaimát rebeg, amiért létezik olasz konyha. De ha az elemi élvezeteknél továbbmennél és megtanulnád, mi a különbség a tortellini és a tortelloni közt és végre meg akarod tudni, mi is annak a kagyló alakú tésztának a neve, akkor egy kattintásnyira vagy a választól.

A Foodrepublic tésztaillusztrációját akár most rögtön küldheted is a printerbe, majd diadalmasan kitűzheted az I <3 ROMA hűtőmágnesed és a teljes alakos Bellucci posztered közé. A tizenkét tésztát képekkel és leírással magyarázó infografikából minden nap inspirációt meríthetsz, ha -ini, -elli, -illi, -etti -ine vagy -elle végződésű itáliai finomságokra vágysz. Nyáltermelődéses lájk.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.