Csipszadó szevasz, megcsináljuk magunknak otthon.

A mutatvány egyszerű: reszeljük le vékonyra a burgonyát, majd fektessük ki a szeleteket egy papírra. Ezt követően kenjük le olajjal, vagy sprézzük, ahogyan a videóban látható hölgy tette, majd ízesítsük, ahogy kedvünk tartja. Az oktatófilmben ecetes, fűszeres, sajtos és fokhagymás verziók készülnek, de jöhet a hagymás-tejfölös vagy teljesen elvetemült ízesítések is, csak rajtunk áll. Ezek után tegyük be a mikróba, és készítsük el. A hölgy öt percre állította be, de a hossz a teljesítménytől függ, szóval a legjobban akkor járunk, ha figyeljük, hogy a szirmok ne égjenek meg.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tíz éve feltöltött egy fürdőszobai szelfit, most 475 ezer követője van

További cikkeink a témában