Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Jönnek a haverok vagy valami cicababa és nincs behűtve bor? Ennél a módszernél nincs gyorsabb.

A bort nem kell annyira lehűteni, mint a sört, hogy tökéletes hőmérséklet legyen, ezért kevesebb idő is elég neki. Ebben a képsorozatban benne van az okosság, és ha meghúzod, hét perc alatt olyan bort szolgálhatsz fel, amelynek hőfoka miatt senki sem fogja húzni a száját.

Először is áztass be egy konyharuhát hidegvízbe.

Nem érdemes nagyon kicsavarni utána, maradjon benne nedvesség bőven.

Tekerd alaposan körbe vele a palackot.

Aztán mehet is be a mélyhűtőbe.

Elméletileg sokkal gyorsabban hűl le a vizes burkolással.

Ha megvagy, már pattinthatod is ki a dugót, és fogyaszthatod a kellemesen behűtött bort.

(Forrás: Food52)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.