Tudjuk, hogy a magyar lecsó a legjobb, de azért érdemes adni egy esélyt a shakshukának is.

Ez a finomság a Közel-Keleten és észak-afrikai országokban népszerű, de egy ideje már Európában is megvetette paprikás-paradicsomos lábait. Tulajdonképpen a lecsónk egy rokonáról van szó – de úgy is mondhatnánk, az emberiség nagy főzött-paradicsomos-paprikás-hagymás családjának tagjai mindketten. A New York Times dobott össze egy ínycsiklandó videót erről a klasszikus nyári finomságról, érdemes megnézni.

A recept itt van, hozzá meg finom fehér borokat ajánlunk.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Tele van a tököd a munkahelyeddel? Mielőtt kilépsz, ezt azért gondold végig

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés