Nem fogod elhinni, mennyit fizetett pár legénybúcsúzó angol 9 sörért a belvárosban
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Pesten történt rovatunk jelentkezik.

Nemrégiben belefutottunk pár legénybúcsúzó angolba a budapesti éjszakában, ami nagyon egzotikusan hangzik, pedig olyasmi, amit egy ideje lehetetlen elkerülni. Megkérdezték tőlünk, hogy mennyire normális az az összeg, amit kilenc darab dobozos Heinekenért fizettek előző este egy night clubban.

Mindannyian tudjuk, hogy night clubokban durván túlárazzák a piákat, de erre a látványra nem voltunk felkészülve.

Igen, 81 ezer forint, amihez gyorsan hozzácsapták a 10%-os felszolgálási díjat is, így lett a végösszeg "zusammen": 89 100 forint.

Valószínűleg ez volt minden idők legdrágább kilenc doboz söre.

Bár Angliában a strip clubokban az első pia sincs túlárazva, a srácok nem voltak nagyon szomorúak, azt mondták, tanultak a leckéből, bekereteztetik a számlát, és ezt adják nászajándékba hamarosan megnősülő barátjuknak.

Igazi pesti mese.

Vélemény?

A cikk alatt kialakult kommentekre reagálva: ez az eset valós és megtörtént, az említett úriemberek ezt a számlának nevezett dolgot kapták kézhez egy VI. kerületi vendéglátóhelyen. Természetesen nem maradtak ott tovább inni, tehát nem 9x9 sört ittak, hanem fejenként egyet. Nem ott fejezték be az estét, a cikk szerzője egy Wesselényi utcai sörözőben találkozott velük. Az angolok java része egyébként észak-angliai, Leeds környékén élnek, páran londoniak. Aki még többet szeretne tudni róluk, a szerző egyiküknek ismerőse az egyik közösségi szájton.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.