Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha egy különleges vacsoraélményt keresel magadnak, akkor a Jojogi Park közelében lévő japán étterem egészen biztosan elkápráztat majd.

A különleges projekt mögött a Tree by Naked csapata áll, amely a gyönyörűen bonyolult digitális térképészeti médiamunkáiról ismert.

Amint a látogatók áthaladnak az épület egyes részein, a Scenes of Life című történetet követhetik figyelemmel, amely lényegében egy fa életét mutatja be a csírázástól egészen a kiteljesedésig. A fa növekedésének minden fázisa egy étkezés hat különböző állomásával párosul, így a művészet és a technológia mellett a filozófia is gyönyörűen keretbe foglalja az étteremben tapasztalható túlvilági gasztroélményeket. Így fest:

Ez is érdekelhet:

A nyolckerből indulva terjeszti a japán teakultúrát a Kezemura - Roadster

Somoskői Gábor alkotásait a természet, az építészet, és mindenek előtt Ázsia ihleti. Kezemura néven nagyrészt teázáshoz köthető kerámiákat gyárt egy nyolcadik kerületi műhelyben megbújva, kizárólag kézzel. Meglátogattuk. Hogy az általános iskolai agyagozás és a japán esztétika szeretete együtt mivé tud fajulni, arra Gábor esete az egyik legjobb precedens.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.