A karácsonyt egyetlen dolog miatt lehet nem várni: kitalálni, hogy kinek mit vegyél. Első körben lepd meg azzal a csajodat, hogy nem kergeted az őrületbe azzal, hogy mivel ajándékozd meg az anyósjelöltet. Ebben most segítünk mi neked. Szívesen.

Nem kell nagy és/vagy költséges dologra gondolnod, alapvetően a gesztus a fontos, és van egy sörünk rá, hogy a leendő anyósod is így van ezzel. Szóval ami neked kell, az nem más, mint egy gyertya.

Oké, elsőre lehet, hogy hülyén hangzik, de nyilván nem egy szimpla gyertyára gondolunk, hanem ezekre a kis illatkülönlegességekre a GreenWay Candle-től:

Háromféle illatmámor: a fahéjas almás Apple Pie, a fűszeres forralt boros Spicy Cider és a mézeskalácsos Gingerbread

Az egyszerű, letisztul, ám baromi gusztusos megjelenésen és az egyedi illatkompozíción túl is van még valami, ami miatt

a Greenway Candle a legjobb dolog, ami a gyertyákkal történhet, ezek ugyanis vegán, azaz 100%-ban növényi eredetű alapanyagból készült szójagyertyák*, amelyek ráadásul egy olyan családi műhelyből kerülnek ki, amely nagy hangsúlyt fektet a megújuló erőforrások használatára.

* „A szójaviasz előnye a hagyományos parafinnal szemben, hogy nem hagy nyomot a bútoron, sőt a textileken sem. Könnyen letörölhető, langyos szappanos vízzel lemosható és nem veszélyes a környezetre.”

Ha már van (környezet)tudatos lehetőséged, miért is ne élnél vele? Ajándékozd meg ezzel a különleges illatélménnyel a csajod anyukáját, és a csajodat is. Hibátlan választás, nem tévedhetsz vele.

ITT nézz körbe, a Repertory Shopban (1111 Budapest, Budafoki út 5.) pedig meg is veheted.

(Fotó: GreenWay Candle)

És ezt olvastad már?
Hány új-zélandi modellt ismersz? Egyet most megismerhetsz!