Mutatunk tíz nagyon karcos szexpózt, amit a halandók többsége csak a monitorról ismer és jobbkezével matyizgatott el rá, milyen lenne ezeket egy igazi csajjal kipróbálni. Ha eddig századosi vagy ezredesi rangban voltál az ágyban, ez a tíz póz tuti pornómarsallá fokoz fel.

1: Lehajtott fej

Tökéletes egy kis bevezető orális, mélytorkos gonoszkodáshoz ez a pornópóz, amelyben a nő feje lehajlik az ágyról, a férfi pedig a hajába markolva teszteli milyen mély is a nyúl (száj)ürege. Mellesleg meg is bolondíthatjátok mégjobban ezt a pózt, ha közben egy csiklóizgatót tartasz oda neki vagy ő magának.

2: A felüljáró

A nő gyertyaállásból indítva feltolja a lábait, majd a teste előtt lehajlítja őket úgy, hogy a lábujjai a földet érjék. Míg a hölgy két kézzel tartja a derekát, addig a férfi neki oldalt, guggoló pozícióban kezdi el az aktust. Anális szexhez is tökéletes póz, habár valljuk be, azért ez nem a legvanillább felállások egyike.

3: Az eke

Szántsd fel a csajoddal az ágyat ebben a pózban. A kutyából indított helyzetben kapd fel a két lábát, míg ő összetett karokkal ellentart a lökéseknek. Mellesleg ha érdekel, hogy élvez-e a nő (azaz nem vagy teljesen pornósztár, hanem annál jobb), akkor mondjuk, hogy ez a póz nagyon jó G-pont stimuláló a hölgyeknek – szóval mindent bele.

4: A behódoló tigris

Szintén a nők G-pontját izgatja ez a kutyapóz variáns, ahol mind a négy végtagjára lekényszerítheted a másikat. Míg ő élvezi a vagina belső falának izmos stimulálását (és folyamatosan igyekszik tartani magát), addig te szerintünk nem tudsz majd betelni az ultraerotikus látvánnyal.

5: Az akrobata

A fordított tehenészlány pózból indul ez a szexi és pornós felállás (teljesen látjuk magunk előtt a széttárt lábak közé fókuszáló kamerát), amelyben a péniszen ülő nő a férfira dől úgy, hogy lábai térdtől lefelé a földön vannak. Ebben a pózban mindketten egyszerre mozoghattok és míg a hölgy tartja magát, addig te izgathatod a klitoriális részt - például egy vibromasszőrrel, ami garantáltan csúcsra repíti a hölgyet, neked pedig nem fárad el a kezed.

6: A vajköpülő

Ha szó szerint fordítjuk le, akkor ebben a pózban ő a vajashordó, te pedig a köpülő (és innentől szexre hivatalosan bevezetjük a köpülni szót – például: Jól megköpültem a csajt tegnap este). A nő gyertyaállásba helyezkedik, de a kezeit maga mögött a földre engedi. A férfi guggoló pozícióban, elölről hatol be, miközben fogja a nő lábait. Ha nem veszi el a hölgy minden energiáját, hogy a póz megtartására figyeljen, akkor a köpülő helyzet tökéletes a csiklóizgatáshoz (ennélfogva egy kemény orgazmushoz is).

7: Az álló 69

Ez egy nagyon haladó és pornók által igen kedvelt szexpóz – a pornófilmekben viszont legtöbbször ez nem egy kölcsönös aktus, hanem a csaj nyeli be tövig a férfi pedig olyan hasznos instrukciókkal látja el partnerét mint 'Yeah, suck that hard bitch'. A póz amúgy nem lehetetlen: kezdésnek a férfi leül az ágyra, a nő pedig fejjel lefelé behelyezkedik úgy, hogy feje a férfi lába közt van, az ő lábai között pedig a férfié. A nő a férfi háta mögött összekulcsolja a kezét, a férfi pedig a nő vállát tartja meg erősen. Ezután áll fel lassan a férfi, majd mikor biztonságosan betartotta a pózt, el lehet kezdeni az orált (veszélyes úgy felállni ebben, hogy már a szájában van a szerszámod).

8: Az anális dodzsem

 

Ez a szintén profiknak való, elég karcos póz onnan kapta a nevét, hogy tökéletes kivitelezésekor mindkét fél egymásnak löki magát mint a dodzsemautók a vidámparkban. A nő széttárt lábakkal fekszik hason, a férfi pedig neki háttal, a lába közé beollózva nekiesik. A póz a nyílások elhelyezkedéséből adódóan tényleg csak análhoz jó – tehát ha abban még nem vagytok annyira profik, akkor először ismerkedjetek meg azzal, szerezzétek be a megfelelő síkosítót na meg egy tökéletes anális izgatót, és csak utána a dodzsem, okés?

9: A vágy felemelkedése

Az előzőek után ez már szinte levezetésnek tűnik, de hidd el, nagy izomzatot és egyensúlyérzéket kíván ez a póz mindkettőtöktől. Ha van elég egyensúlyérzéked hozzá, akkor izgathatod a hölgyet análisan is közben.

10: A pihenő fej

Végül pedig, ahogy a pornónagykönyv is megírta, a férfi elélvez a nő szájába vagy arcára. Ehhez tökéletes ez a póz, ahol a férfi fél lábát felhúzott, görögös terpeszben fekszik az oldalán, a nő pedig fejét lehajtva (az előzőektől némileg kimerülten) fekszik és várja, mit teszel vele. Ebben a pózban a férfi szabadon ráhúzhatja a nő fejét a péniszére, de ugyanilyen egyszerűen elmehet partnere arcára vagy testére.

Na, hány volt meg eddig? Ha mindegyik, akkor ezennel virtuálisan szalutálunk és átnyújtjuk neked (na meg a barátnődnek) a pornómarsall rendfokozatot.

És ezt olvastad már?
Ha egy szép francia teniszezőnőről néznél képeket…