Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy flexibilis, egy urbánus és egy elegáns versenyzőnk van a fejedre – na meg a fa alá!

A fülesek kétezres évek elejei uralma után az utóbbi pár évben újult erővel térnek vissza a piacra a szebbnél szebb és jobbnál jobb hangzású, nagy fejhallgatók. Hogy ne neked kelljen mazsolázni, melyik is legyen a kedvenced, ezért mutatunk hirtelenjében három újdonságot is, melyek beleköthetetlenül hoznak mindent, amit a fejhallgatókban szeretünk – az extrákról nem is beszélve!

RP-HF100 – A flexibilis

A Panasonic új, stílusos formatervezésű fejhallgatója kiváló minőségű, könnyű anyagból készült – és legpraktikusabb vonása, hogy nagyon kis méretre, befelé összehajtható, így egyszerűen táskába vághatod, ha épp nem a 30 mm-es hangsugárzókon bólogatsz az ütemre.

A ferde szögű fejpánt és a kényelmes fülpárnák tökéletes illeszkedést nyújtanak (ég áldja a kényelmes fejhallgatókat!), plusz a fent említett, 30 mm-es neodímium mágnesnek, valamint a nagy hangszórókamráknak köszönhetően erőteljes hangzást is biztosít.

 

Extra jóság, hogy baromi nagy, 1,2 méteres, ráadásul szakadásbiztos kábele van, plusz négy színben – fekete, fehér, kék és rózsaszín – is elérhető, szóval nincs kifogás, meg fogod találni köztük a kedvencedet.

RP-HF300 – Az urbánus

Kétszázzal emeli a szintet fenti pajtijához képest a Panasonic RP-HF300 típusú fejhallgatója, mely amellett, hogy az imént említetteket tudja, 3Way kivitelének köszönhetően szinte akárhogyan összecsukható, a fejeden pedig a leglazább városi arc lehetsz benne, minthogy igen stílusos termékről van szó, egyszerűen nem tudunk olyan szettet elképzelni, amelyhez ne illene.

Tehát három pontban összefoglalva ezt tudja a kicsike:

1. Erőteljes, tiszta és gazdag hangzás

30 mm-es hangsugárzó egység, mellyel otthon vagy az utcán is kizárhatod a külvilágot

2. Könnyen hordozható

Lapos kivitel és 3Way hajthatóság

3. Stílusos külső

Könnyű anyagból készült, még letisztultabb és stílusosabb Panasonic-dizájn: a matt felület elegánsan urbánus külsőt kölcsönöz a fejhallgatónak, melyet szintén a fent említett négy színben érhetsz el.

RP-HF500M – Az elegáns

Az utolsó versenyzőnk pedig már olyan tökélyre viszi a mattulást és a tisztaságot, hogy teljesen monokrómmá válik: fekete és fehér színekben kapható a roppant stílusos RP-HF500M a Panasonictól.

Itt már 30-ról 40-re ugrik az a bizonyos neodímium mágnes, így az eddigi pazar hangzást még vájtfülűbb szintre emeli.

A fejpánt itt is tökéletes: a kényelmes fülpárnáknak hála akár több órán keresztül úgy belefeledkezhetsz a hallgatnivalókba, mintha semmi nem lenne a füleden!

Az RP-HF500M emellett totál laposra is forgatható, befelé hajtható kialakításnak köszönhetően pedig szintén kis helyet foglal – és itt is bejátszik az 1,2 méteres, megvastagított, lapos kábel, ami pedig tartós, szakadásbiztos működést kínál. A hajszálcsíkozott alumínium külső pedig már csak az esztétikai hab a tortán – mit mondjunk, már képről is nagyon könnyű beleszeretni!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.