Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nézzünk szembe a fájdalmas igazsággal: nem minden nap tudunk gigolók lenni az ágyban, ahogy a csajunk sincs egész héten Sasha Grey formában. Na ezeken a napokon szokott ez a három nagyon hétköznapi szexpóz bekövetkezni.

1: A „Fú, de jól tolod csillagbogyó, de ezt még be kell fejeznem” póz

Nagyon kamatyolhatnékod van, de a csajod még dolgozik otthon. Várod, várod, hogy befejezze, de csak nem ér a végére, ahogy a te kanosságod sem akar csillapodni. Úgyhogy a kezedbe veszed a sorsodat, és a békésen dolgozó barátnődet elkezded hátulról küldeni, miközben ő egy-egy jól időzített, ásításleplező 'ah. ah.'-ot tol, amitől azt érzed: Atyaég, de jó vagyok, jee! Aztán egy oroszlánbőgés kíséretében elélvezel és kipurcansz mellette, ő pedig felhúzza a bugyiját és dolgozik ugyanúgy tovább.

2: A „Drágám, nem tudnád esetleg finomabban és nedvesebben csinálni, mert így is tök jó, csak már gecire fáj” póz

Ez akkor szokott bekövetkezni, mikor a csajod nem akar hosszan dugni, te viszont már órák óta nyaggatod, ő pedig egy elnyomott sóhaj kíséretében úgy dönt, kiveri neked. De túl sok kedve nincs hozzá, amit érzel is: nem vesz a szájába és nem is nedvesíti be a hímtagodat, csak ütemesen húzza le-föl. És nagyon szeretné, ha már elmennél, mert egyrészt nézné a kedvenc sorozatát, másrészt már begörcsölt a jobb keze. Neked meg ez így se nem szexi, sem pedig beindító, úgyhogy már a szárazon kézimunkázástól inkább fáj az egész, mintsem élvezetes lenne.

3: Az „Itt állok meztelenül te szerencsétlen édesem, nem hagynád abba a rohadt GTA-t?” póz

Végül álljon itt ez az 'annyira tipikus' forgatókönyv: heti hat nap akarsz rámászni a csajodra és van egy, egyetlen egy este, mikor a kedvenc játékodat tolnád online. Ő pedig pont akkor akar kufircolni, tébolyítóan pont azon az egy estén, mikor belekezdtél egy leállíthatatlan online játékba.

És ha erre azt mered neki mondani, hogy úristen, de szexi vagy, viszont tudnál várni háromnegyed órát? na, akkor kitör a harmadik világháború. Méghozzá olyan drámai mondatokkal, hogy 'persze, neked a játék fontosabb mint én, már nem is kívánsz' – és ha megkísérelnéd felhívni a figyelmét, hogy elég sok este volt, mikor ő nem volt hangulatban, akkor nyitod ki igazán Pandóra szelencéjét ('de az teljesen más, hogy jön ez ide, tudod, hogy egész héten nyolcig dolgoztam meg az anyámnak meghalt a csincsillája meg kétszer lemondtam a kozmetikusomat is, annyi dolgom volt, miért nem tudsz megértő lenni, mikor most meg itt vagyok és szeretném, te meg még mindig a gépet nézed!').

Szóval ilyenkor azonnal hozd meg a választást: vagy rögvest kilövöd a gépet, ráveted magad a csajodra és elveszted a játékot, vagy vállalod a sértődést, de végigtolod a partit.

Reméljük, nem túl gyakoriak ezek a forgatókönyvek a házad táján, de valld be, bizony akad köztük olyan, amivel tudsz azonosulni.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.