Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Oké, a lakó/szobatársad szinte tuti, hogy tudja, mi folyik – de még akkor is, ha max hangerőn hallgatja fejessel a Netflixet, te mégis megpróbálhatod elkerülni a kínos hangokat. Ezekkel a pózokkal.

Halk és szexi misszionárius

Vannak azok a matracok, amik bizony soha, de soha, de soha nem fogják be. Egy ilyen esetre lehet jó választás egy lassú, de annál érzékibb misszionárius póz, amiben kifejezetten arra megy ki a játék, mennyire lehet már-már kínzóan kéjesen lassan szeretkezni. Hidd el, van benne kraft!

Átölelve, szexjátékkal

Szintén a zajos matracokkal és ágykeretekkel száll szembe ez a kiskifli-póz. Te vagy természetesen hátul, a hölgy előtted – a huncutkodást pedig fokozhatja, ha ujjal vagy egy nagyon halk szexjátékkal (vannak ilyen halk és orgazmusbiztos csiklóizgatók, pl. Womanizerek vagy a Lelo-termékek) izgatod a hölgy csiklóját közben. Azért egy párnára rá fog harapni orgazmus közben a hölgy, azt készítsétek be.

Térdpárnák

Ha egyszerűen semmi sem segít az ágy zajosságán és nem lassúban akarjátok tolni, hanem azért vadulnátok kicsit, akkor az ágy mellé tegyetek három párnát: egyet a barátnőd feje alá, kettőt pedig a térdeitekhez és mehet is ezerrel a hangtalan kutyapóz!

Ha gyorsan kell csinálni

Ha olyan helyzetben vagytok, ahol szinte bármikor megjöhet a lakótárs/szobatárs, akkor jól jöhetnek a nagyon gyors pózok. Ez is ilyen: a képpel ellentétben simán nyomhatjátok úgy is, hogy csak ágyéktájon öltöztök le, a hölgy megtámaszkodik kézzel a kanapén, te pedig hátulról behatolsz. SOS öltözési idő, mikor hallod a kulcsot fordulni a zárban: 4 másodperc.

Fürdőszobai mentőöv

Ha sehol nem találtok olyan szobát, ahol zavartalanul szexelhetnétek, akkor nyomás a fürdő! Nyomjátok fel a zuhanyt, hogy elnyomja a bizonyosan jövő nyögéseket, ha ebben a pikáns, álló pózban estek egymásnak.

Kielégítés mesterfokon

Végül pedig, ha egy szobán osztoztok és bármikor megjöhet a szobatárs, akkor jó kolis megúszós megoldás lehet, ha teljesen ruhában maradva, egy takaró alatt elégítitek ki kézzel egymást, miközben megy egy film álcaként. Csak igyekezzetek ártatlan, most-etettem-meg-a-macskámat arcot vágni, mikor hazajön a szobatárs.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.