Igen-igen forró pózok jönnek orális rosszalkodásra.

Számos cikk született már arról, hogy nagyon gyakran a jó szex kulcsa a jó előjáték, mi pedig maximálisan bólogatunk az állításhoz. Az előjátékok egyik legismertebbje a 69-ezés, amiről valószínűleg sokunknak tinikori-koraegyetemi, közepesen kínos élményei is vannak – azért valljuk be, nem olyan könnyű egyszerre jól csinálni és nagyon élvezni. Most mutatunk pár variációt a hatvankilencezésre, melyek új szintre vihetik ezt az orális örömpózt.

A klasszikus

Azért először is kezdjük a hagyományossal: a tradicionális 69-ben a nő van fölül, a férfi a hátán fekszik, a nő térde kb. a férfi arcánál. A nő a férfi péniszén dolgozik kézzel és szájjal, míg a férfi nyelvvel és kézzel kényezteti a csiklót és a vaginális részt. Tipp férfiaknak: tegyél egy párnát a nyakad alá, amivel megfelelő dőlésszögben lesz a fejed ahhoz, hogy sokáig tudd tartani a pózt izomgörcs nélkül.

Fordított 69

A 69 ugyebár fordítva is 69, tehát a cselekmény ugyanaz, viszont itt a férfi van fölül és a nő alul. Ez a verzió jóval vadabb és mocskosabb, mint az előző, ugyanis itt komoly mélytorok-tudományra lehet szüksége a hölgynek, mivel a férfi itt keményen és mélyen betolhatja a hímvesszőt, valamint a sebességet is jobban a kezében tartja, mint az előzőben.

Oldalazó 69

Itt mindkét fél az oldalán fekszik, egymással szemben. A póz előnye, hogy így könnyebben eléritek a másik intim részeit (ami bizonyos testalkatoknál problémás lehet az előző két póznál). És míg az előzőeknél a felül lévő félnek tartania kell magát, itt mindketten fekszetek, úgyhogy hosszabb kényeztetésre van kilátás.

Ráhajoló 69

Habár a hölgytől elég jó has-, kar- és combizmokat igényel a sztori, a póz iszonyú szexi. Itt a férfi két kézen támaszkodva fekszik, a nő pedig gyakorlatilag az arcára ülve hajol fölé és a hímtagra. Egyrészt nagyon szubmisszív póz ez a nőnek (ami írtó vonzó lehet a maga szexi mocskossága miatt), másrészt pedig a hölgy teljesen kitárulkozik a férfi előtt, aki így minden nyíláshoz és erogén részhez tökéletesen hozzáfér. Plusz könnyebb fenékre is csapni.

Az álló 69

Hát ennek a póznak a legnagyobb előnye, hogy férfiként minimum istennek fogod érezni magad, ha meg tudod csinálni. Itt a férfi állva tartja a nőt fejjel lefelé: elképesztően domináns póz. Ha esetleg nem vagy ennyire erőd teljében, meg lehet variálni a pózt úgy, hogy a nő feje egy kanapéra támaszkodik (a térdeiddel együtt) így némiképp levéve a súlyból (de a diadalból is).

69 behatolással

Az orális kényeztetés (és az ujjaid) mellett ebben a pózban ajánljuk, hogy vess be egy szexjátékot is! Dildóval vagy vibrátorral való játszadozás is tökéletes lehet, miközben nyelvvel kényezteted és egy-egy ujjal fenéktájon is kalandozhatsz (vagy épp análgyöngyökkel)– eléggé fel fogja forrósítani a dolgokat, az garantált! Síkosító használatát viszont az utóbbinál erősen ajánljuk.

69 análisan

Ha szeretitek az anális játékokat, akkor kipróbálhatjátok, hogy a csikló és a pénisz helyett mindketten inkább egymás anális területeire koncentráltok: az ánuszrózsára és a gátrészre, melyek szintén elképesztően erogén területek és mindkét félnek (igen, mindkét félnek) iszonyú szexi és intenzív élményt adhatnak.

Szóval meg lehet pörgetni azt a 69-szerencsekereket, hajrá! 

És ezt olvastad már?
113 évével a világ legidősebb férfija elmondta, mi a hosszú élet titka
Nem könnyű elkezdeni a futást, de most Nyári Dia is segít benne