Anatómiailag pontos here-hátizsák! Nem viccelünk. Az Indiegogón már gyűlik rá a pénz. Brutál képeink vannak róla.

Tudjuk, hogy most csak úgy cikáznak a kérdések a fejedben. Mi a pöcsöm ez? Minek éreznéd magad egy ilyennel a hátadon? Hol a faszba lehet ezt kapni? Nyugalom, mindenre válaszolunk.

Először is, ez a tatyó pontosan az, aminek látszik. Egy here formájú hátizsák, amit telepakolhatsz... nos, azzal, amivel szeretnéd. Egyelőre még nem tudod megvenni, ugyanis az ötletgazda nem kicsit van híján a pénznek, ezért a közösségi finanszírozást választotta. Az Indiegogón indult a kampány, melynek célösszege 33 ezer amerikai dollár, amiből a cikk írásának pillanatában 6565 USD gyűlt össze. Pánikra semmi okod. Ha nagyon szeretnél egy ilyet, akkor itt magad is megdobhatod egy kis tőkével a fejlesztőt. A zárásig van még negyven nap, úgyhogy még csak nagyon rohannod sem kell.

Képek.

Baj az van, nem kicsi, ugyanis a fentebb látható prototípus megalkotása 1000 USD-be fájt, a sorozatgyártásra szánt pöcstatyót pedig ennyiért érthető okokból nem lehet eladni a tömegeknek. Éppen ezért van szükség a közösségi finanszírozásra, hogy új anyagokkal való kísérletezés útján elérhető áron tudják gyártani a kiegészítőt, hogy sok kis herehátú divatmajom rohangálhasson a világ nagyvárosainak utcáin.

Az ötlet amúgy polgárpukkasztásnak, médiahacknek, egyszeri poénnak fergeteges, de ha ebből Daniel Bitton tervező tényleg divatot tud csinálni, akkor onnan már csak egy lépés lesz a direkt felhúzatlan sliccen kipakolt és közszemlére tett családi ékszer, és nem biztos, hogy mi egy ilyen világban szeretnénk élni. (Az időzítés miatt van bennünk egy sanda gyanú, hogy a kampány nem más, mint a movember okos fokozása. Ha viszont ez a szitu, akkor meg az egyre gyülekező dollárezreket nem értjük. Az Indiegogo nem éppen a humorérzékéről híres.)

Kis érdekesség a végére: a prototípus tervezésében állítólag az a C. J. Goldman működött közre, aki maszkmesterként részt vett egy rakás hollywoodi blockbusterben, úgy mint Holtak hajnala, 300 vagy a Holnapután. Valószínűleg amikor az alapozót kente el Jake Gyllenhaal arcán, még nem gondolta, hogy kicsit később göndörödő szőrszálakat fog applikálni egy görögdinnye méretű herezacskóra. Ez aztán a karrier!

És ezt olvastad már?
113 évével a világ legidősebb férfija elmondta, mi a hosszú élet titka
Nem könnyű elkezdeni a futást, de most Nyári Dia is segít benne