214 dollárt kóstál!
Valamivel több mint 65 ezer forintba (214 dollárba) kerül a New York-i Serendipity 3 nevű étterem sajtosszendvicse.
Joggal merül fel a kérdés, mi kerül ennyibe egy mezei szendvicsen?
Quintessential Grilled Cheese nevet viselő szendvics kizárólag a legjobb minőségű, legdrágább alapanyagokból áll. A kenyér, amiből készítik francia, French Pullman „pezsgős kenyér”, amelynek különlegessége, hogy a tésztájába a méregdrága Dom Pérignon pezsgőből is kevernek.
Emellett fehér szarvasgombából készült vaj, ehető aranypelyhek és drága Caciocavallo Podolico nevű sajt adja meg a szendvics ízét. A sajt egy dél-olasz különlegesség, a világon kizárólag 25 000 helyi tehén tejéből készülhet, az állatok azonban egy évben csak két hónapig tejelnek.
A szendvics mellé homárból és paradicsomból készült mártogatós szósz is jár.