Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Apáink és nagyapáink vélhetően el sem tudtak volna képzelni egy rendes borotválkozást borotvapamacs nélkül, azonban manapság valahogy egyre inkább háttérbe szorult ez a kissé régimódinak tűnő, ugyanakkor mégis praktikus kiegészítő elem.

Az utóbbi időben ugyanakkor a világunk egyre inkább felgyorsult. Már egyre kevesebben szánnak időt arra, hogy borotvapamaccsal oszlassák el a felvitt borotvakrémet, amely nemcsak hatékonyabbá, hanem gazdaságosabbá is teheti a borotválkozást. Sokaknak vagy ideje, vagy kedve vagy türelme nincs ehhez, mások pedig az egészet le tudják azzal, hogy hab helyett borotvagélt használnak egyfajta kompromisszumos megoldásként. Meg különben is: a borotvapamaccsal leginkább a Tom Selleckhez hasonló, régi vágású, bajszos férfiakat asszociáljuk, így az „örök fiatalok” talán nem igazán nyúlnak szívesen ehhez a kiegészítőhöz. De a borotvahabra illeszthető pamacsfejet talán még ők is szívesen kipróbálnák.

Ugyanis van néhány vitathatatlan előnye: gyakorlatilag bármilyen palackra könnyen ráilleszthető, egyszerű a tisztítása, az arcodon szépen el tudod oszlatni a cuccost, és ugye nem lesz habos még a fülcimpád is a nagy munka közben.

Kevesebb szert pazarolsz, és a kis eszköz stimulálja a szőrtüszőket, így a borotválkozás simább ügy lesz, na meg mennyivel vagányabb is. Viszont a kézi pamacsozásnál egyszerűbb és gyorsabb a használata, így a modern fenegyerekeknek is elnyerheti a tetszését.

Kickstarteren szépen összegyűlt a pénz a projektre, úgyhogy olybá tűnik, lesz is belőle valami. Ha felkeltette az érdeklődésedet, tíz dolcsiért (2800 forint) megrendelheted magadnak, elvileg májusra házhoz is jön. Ha többet szeretnél megtudni róla, nézz bele ebbe a videóba:


(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.