Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Több nemrég elvégzett kutatás is arra az eredményre jutott, hogy nagyon nem jó ágyéktól fél méteren belül hordani a telefont, ugyanis kritikus szintre csökkenhet a spermiumszám – ez pedig sok esetben meddőséghez vezethet.

Minden második férfi, aki egész nap nadrágzsebében hordja a mobilt, olyan alacsony spermiumkoncentrációval rendelkezik, mint ami csupán minden tizedik férfinél fordul elő.

Ha mindezt összevetjük azzal, hogy

A golyóvédő alsó

Éppen ezért nem tűnik fölösleges fejlesztésnek az az alsónadrág, amely a WaveTech-technológia révén megvédi a férfiak golyóit a mobiltelefonok és a wifirouterek által kibocsátott elektromágneses sugárzás több mint 99%-ától.

A Spartan boxeralsókat Párizsban tervezték meg, és az alapvető dizájn-, valamint kényelmi és egészségügyi szempontoknak is megfelel: ezüstszálas, így természetes módon antibakteriális hatású, a frissesség érzése sokáig megőrizhető – a kellemetlen szagokat pedig tovább lehet távol tartani. Ha szeretnéd megrendelni, 40 dollárt (kb. 11 ezer forintot) kell kicsengess érte, és várhatóan tavaszra meg is érkezik. További infóért látogass el a projekt hivatalos weboldalára.

Ez is érdekelhet:

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.