Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha ráununk egy cipőre, rendszerint a történet vége ugyanaz: egyre mélyebbre kerül a cipősszekrényben, jobb esetben túladunk rajta, a kreatívabbak ollót és festéket ragadhatnak, hogy újjávarázsolják őket. De ezek a ritka kivételek. Többnyire a feledés és a nyugdíjaztatás vár ezekre a lábbelikre.

A Sircastletees csukái ugyanakkor nem adják ilyen könnyen a bőrüket. Ezek ugyanis akkor is színt vihetnek a mindennapjaidba – szó szerint –, ha már úgy érzed, eljárt a cipőd felett az idő. Ezek ugyanis hőre és nedvességre is megváltoztatják a színüket, olykor pedig rejtett minták is megjelennek így a cipődön:

Name These ? Click website in my bio to order 160$ all sizes we ship world wide

2,223 Likes, 120 Comments - Order Online Text 919-720-8607 (@sircastleteees) on Instagram: "Name These ? Click website in my bio to order 160$ all sizes we ship world wide"

Az utca emberét egyébként alaposan összezavarhatod vele, arról nem is beszélve, hogy egy pocsolyás-kánikulás fesztiválon milyen fasza lehet ilyenekben mászkálni. A projektben egyébként óriási érdemei voltak a tervező Mike Phillipsnek, a cipőket 150 dollártól rendelheted meg.

Ez is érdekelhet:

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.