Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Azt szögezzük le, hogy karórák mindig is voltak, és mindig is lesznek. Attól függetlenül, hogy milyen extra funkciókkal vagy különös dizájnnal vértezik fel az egyik legkedveltebb kiegészítőt.

A Sony azonban most tényleg gondoskodott arról, hogy eléggé átfogalmazzuk magunkban azt, amit eddig a karórákról gondoltunk, ugyanis egy igen merész koncepcióval állt elő:

Azért azt tegyük hozzá, hogy már próbálkoztak valami hasonlóval Japánban – azokat az E-Ink órákat viszont csak fekete-fehér kiszerelésben készítették el, ráadásul olyan vastagra sikeredtek, mint általában az okosórák, amelyek viszont annyi pénzért sokkal több mindent tudnak. A mostani E-ink karórákkal viszont tényleg baromi vékonyra sikeredtek, ráadásul már nem csak fekete-fehérben pompáznak:

Ez az óra bizonyára nem fog zavarni a napi rutin során, ugyanis nemcsak nagyon vékony, de hihetetlen könnyű is – az már egy másik kérdés, hogy a különös textúra, meg úgy ámblokk az egyedi dizájn nem fog mindenkit lenyűgözni, de valószínűleg nem is ez a Sony célja. Arról egyelőre nem sokat tudni, hogy a Sony mikor fogja piacra dobni a prototípust, és arról sincsenek információk, hogy mennyiért.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.