Egyre több helyről halljuk, hogy a hotelek az üresen tátongó szobáikat életre keltik, és megnyitják irodaként! Ezúttal a Hotel President szállt be a játékba, Budapesten, lehet bookolni a jövő hetet!

A belváros egyik szuper négycsillagos hotele, a Hotel President is előállt azzal a remek ötlettel, hogy a kieső turizmus miatt felszabadult szobákat csatasorba állítja, és megnyitja a dolgozó nép előtt, igazán korrekt áron, home office térként biztosítva azt! Így jutottunk el a hotel office-ig 2021-ben.

Napi 10 000 Ft-ért reggel 7-től este 7-ig tiéd lehet egy junior suite, de akár heti 40 000 Ft-os csomagban is lehet gondolkozni. Ez igazán felemelő, ennyi pénzért ez nagyszerű ajánlat, én ennyiért nem adnám ki a lakásomat, az biztos, viszont simán mennék egy hotelbe ezért. Ráadásul ez nem minden, érdemes elolvasni a részleteket, mert az nyilván alap, hogy van WiFi, és tudsz főzni kávét, de van nyomtatási és szkennelési lehetőség is. A reggeli és az üzleti ebéd pedig aztán csak hab a tortán, erre találod a részleteket!

Aki például már teljesen kivan (mint például én is) a bezártságtól, és szívesen helyezné át magát más környezetbe, akár csak egy napra is megéri, hogy egy jól felszerelt hotelszobában bandázhat, teleengedi a kádat és élvezi, hogy tudott egy kis szolgáltatást vásárolni azokban az időkben, amikor már lassan az egyetlen konzumálási örömünk kimerül az élelmiszerek megvásárlásában. Ebédidőben kisétálhatunk a Duna partra, vagy csak simán odaszervezünk egy nappali randit és …

Szóval hajrá hotelek, ez jó ötlet, a munkaadóknak pedig ezeket tanácsoljuk, hogy elégedettek lehessenek a munkatársak hatékonyságával!

És ezt olvastad már?
Ránézésre megmondjuk, miért hívják filmekbe is ezt a kanadai modellt