Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

"Az embereknek legalább annyira kell a humor, mint a levegő, amit belélegeznek" – állítja Patrick Chappatte karikaturista.

Előadásában beszél arról, hogyan tűzött tollhegyére diktátorokat és különböző ideológiák élharcosait éppúgy, mint a szelfidivatot és a közösségi médiában garázdálkodó csőcseléket. Így hívja fel a figyelmet a szatíra fontosságára gyakran viccesen, de mindenképpen olyan formában, amely mindannyiunkban visszhangra talál. "A politikai karikatúra egyidős a demokráciával, és veszélybe kerül ott, ahol a szabadság veszélyben van" – mondja.

Ez is érdekelhet:

(Nyitókép: Hofi Géza – Fortepan/Szalay Zoltán)

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!
Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!
Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.