Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tudjuk, hogy az extra super large óvszert veszed le a polcról és ha kanos vagy, akkor vezetés közben zavar a szabad kilátásban. Mi csak néhány pózt ajánlunk, amivel a hölgy is teljes nagyságában élvezheti az adottságaidat.

Amikor szex közben a partnered valami olyasmit nyög a füledbe, hogy mélyebbre, ne ess kétségbe; nem arról van szó, hogy nem elég nagy neki a szerszámod, csupán a póz, amiben vagytok, valószinűleg nem teszi lehetővé, hogy tövig benne legyél. A Men's Health csinos és okos hölgyválaszát Dr. Debby Herbenick mondja el ebben a rövid videóban.

A legelső tanácsa, hogy próbáljatok ki olyan pózokat, amelyekkel hátulról hatolsz be. A nők ilyenkor, a kutyapóz variánsaiban sokkal mélyebbnek érzik a hímtagot, főleg, ha a hölgy fenekét feltolja, mellkasával pedig szorosan az ágyhoz simulva fekszik. Ezen kívül kipróbálhatjátok a misszionárius póz néhány alterációját: ha a hölgy lábai teljesen szét vannak tárva, erősebbnek éli meg a penetrációt. Végül Dr. Herbenick póz helyett egy utolsó jótanáccsal lát el: a partnered úgymond túlnedvesedhet az izgalmas aktus hatására és ezért nem érzékeli mélynek a behatolást. Ilyenkor célszerű egy kis törölközővel (vagy bármi szárazzal, ez a bekészített törölköző kissé pillanatvarázsgyilkosnak hangzik) finoman átmenni az intim zónán és a nedvesség egy részét eltávolítani. Közben persze dagadj a büszkeségtől, mivel miattad izgult fel ennyire.

Egy extra jótanács: mázlid van, ha olyan a csajod, aki bemondja ezt a mélyebbre dolgot: a nők többsége nem szokott konkrét verbális kéréseket megfogalmazni aktus során. Ha viszont a hölgy folyamatosan és aktívan feléd tolja a csípőjét, miközben meg is emeli kicsit, valamint megfogja a fenekedet és az ágyékodat maga felé húzza, vedd az adást. Ezek ugyanis pontosan arra irányuló nonverbális jelzések, hogy nem érzi elég mélynek a behatolást. Szívesen, máskor is.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.