Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Elmondjuk, hogy lépj túl a holtponton.

Hiába dolgozol a megfelelő súlyokkal és hiába végzed a megfelelő gyakorlatokat, de ha szellemileg kimerülten edzel, az bizony a fizikai munka sikerességét és eredményét is gátolja. Na, pont ilyenkor jöhetnek jól az edzés előtti formulák:

ezek olyan táplálék-kiegészítő készítmények, amiknek többféle, egymástól eltérő hatóanyaga együttesen segít neked abban, hogy „jobb mentális fókusszal gyorsabban és hatékonyabban végezhesd az edzéseket”, vagyis

Mikor és hogyan?

  • Edzés előtt 20 perccel érdemes fogyasztani, ennyi idő elegendő is, hogy kifejtse a hatását.
  • Léteznek por állagú készítmények, amik vízzel keverve fogyaszthatsz, de van kapszulás és tablettás verzió is. Igazából csak az a kérdés, neked melyik fekszik jobban, melyiket kényelmesebb magaddal vinni.

Itt van például a BioTechUSA SuperNova 12 aktív hatóanyagot tartalmazó, koncentrált edzés előtti porkészítmény, amit akkor is nyugodtan fogyaszthatsz, ha a fogyás az edzésed célja, mivel ez cukormentes.

Csak egy jó tanács: ha rendszeresen fogyasztod, nem árt néha szünetet tartani, mondjuk egy hónap után vagy kihagyni, vagy más termékre/hatóanyagokra áttérni, mert szervezeted hozzászokik. És ha hozzászokik, akkor a kezdeti hatást csak megnövelt koffeinmennyiséggel tudod elérni.

Arra viszont nagyon figyelj, hogy...

És ne feledd az alaptápanyagot sem, ami elengedhetetlen az izmosodáshoz:

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a BioTechUSA.

(Forrás: BioTechUSA, shop.builder.hu, fotó: Dwayne Johnson)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.