Konyhában, serpenyőben, tűzhelyen, fakanállal? Ugyan! Műhelyben, fogóval és felizzított nikkelgolyóval.

A kísérletnek két tanulsága van: 1) a tojáshéj brutálisan erős matéria, aminek meg sem kottyan pár ezer Celsius-fok. 2) Nikkelgolyóval és fogóval főzni nagyon maszkulin, de határozottan ronda. Mindegy, ha le akarjuk nyűgözni a haverokat, hogy mekkora alfahímek vagyunk, akkor csak így toljuk meg a reggelit!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ő a kedvenc Strandunk

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés