Állítólag kollégánk, Hauschel Tomi szuper rament készít, de mivel nem árulja a el a receptet egy cikk formájában, marad ez a videó!

Azért ezt is megnézték eddig majdnem egy millióan, vagyis nem lehet annyira rossz. Először is rengeteg időre lesz szükség, mert ennek a levesnek órákig kell finoman gyöngyözve rotyognia, közben le kell szedni róla a tetején képződő habot is. Kell hozzá kombu levél, hagyma, sertéshús, egy nagy fej vöröshagyma, bonito hal, némi szárított szardínia, ezt főzni kell 5 órán át, aztán pihentetni egy éjszakán át.

Babish saját tésztát is készít, majd a húsnak is nekiáll: szakéban, szójaszószban pácol császárszalonnát és lapockát, gyömbér, hagyma, és fokhagyma társaságában, majd három órán át alacsony hőmérsékleten braisingeli.

Na most, hogy bizonyítsuk, nem egy rántottáról van szó, jön egy bonito halas, szárított szardíniás sűrítmény, majd egy halszószos, szójaszószos, mirines koncentrátum. Ezt követően össze kell állítani az eddig elkészült alkotóelemeket, azaz a levest, a húst, a sűrítményt. Egy tálba rakjunk tésztát, húst, friss bambuszrügyet, hagymát, fél főtt tojást, és kanalazzuk rá a levest.

Melós kaja, de valami brutálisan jó, és aki elkészíti, feketeöves konyhamesternek érezheti magát - jogosan.

És ezt olvastad már?
Elvesztünk Anna Lisa tekintetében